«Δεν τίθεται θέμα σεξουαλικής παρενόχλησης» στο παράπονο δημόσιας υπαλλήλου σε βάρος γνωστού βουλευτή.

themaonline

Πιο κάτω αναδημοσιεύουμε ρεπορτάζ του ThemaOnline αφού το θέμα αφορά Βουλευτή Λάρνακας.

——————————————–

Την συμβουλή της Νομικής Υπηρεσίας ζητά η Αστυνομία, προκειμένου να χειριστεί παράπονο δημόσιας υπαλλήλου σε βάρος γνωστού βουλευτή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThemaOnline, χθες Τρίτη (18/09) η Αστυνομία επρόκειτο να διαβιβάσει τον φάκελο της υπόθεσης στην Εισαγγελία.

Η εν λόγω κυβερνητικός λειτουργός φέρεται να υπέβαλε παράπονο στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας σε βάρος βουλευτή την περασμένη εβδομάδα. Συγκεκριμένα, υποστήριξε ανάμεσα σε άλλα ότι:
(1)σε μια περίπτωση τον είδε να βρίσκεται στην αυλή της οικίας της,
(2)υπήρξε και ένα δεύτερο περιστατικό μεταξύ τους κατά το οποίο –βάσει πάντα της δικής της μαρτυρίας- ο εν λόγω βουλευτής την εξύβρισε.

Πηγή μας μάς ανέφερε ότι «δεν τίθεται θέμα σεξουαλικής παρενόχλησης». Και πρόσθεσε: «Αν αφορούσε πολίτη το παράπονο στην Αστυνομία, τότε θα γινόταν ένα τηλεφώνημα/σύσταση προς το πρόσωπο που φέρεται να προέβη στο αδίκημα. Στην προκειμένη περίπτωση, λόγω της βουλευτικής ιδιότητας του ατόμου για το οποίο έγινε παράπονο, κρίθηκε σκόπιμο να ζητηθεί η θέση της Νομικής Υπηρεσίας. Πρόθεση της Αστυνομίας είναι να γίνουν σωστοί χειρισμοί».

Η ίδια πηγή, διευκρίνισε ότι η παραπονούμενη δεν επιθυμεί να διωχθεί ο βουλευτής, παρά μόνο να του γίνει παρατήρηση.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Η Ελευθερία του Τύπου στη Κύπρο διανύει την ζωή εν τάφω χωρίς να αναμένεται καμιά ανάσταση, τουλάχιστον στο εγγύς μέλλον

Παγκόσμια Ημέρα για την Ελευθερία του Τύπου Της Γιώτας ΔημητρίουΑρχισυντάκτρια SkalaTimes “Με απόφαση της UNESCO, για το έτος 2024, η επέτειος της 3ης Μαΐου είναι

Δευτέρα της Λαμπρής στην Ορόκλινη με διασκέδαση, παιχνίδια, μουσική διαγωνισμούς και δωρεάν φλαούνες και ποτό

Ο πρόεδρος του κοινοτικού συμβουλίου Ορόκλινης κύριος Νεόφυτος Φακοντής και τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου διοργανώνουν ένα υπέροχο πρόγραμμα για τη Δευτέρα του Πάσχα, 6

error: Content is protected !!