Απαράδεκτες εικόνες σε μια πόλη….τουριστική!

λα
χπΓράφει ο Χριστάκης Παπαδόπουλος
Πρώην Αστυνομικός Διευθυντής Λάρνακας

Με μεγάλη ικανοποίηση, και μετά το σχετικό άρθρο μέσα από τη στήλη αυτή, είδαμε τον Δήμο Λάρνακας να καθαρίζει τον πεζόδρομο στις φοινικούδες.

Είναι μία ενέργεια που δεν μπορεί να μείνει απαρατήρητη και ωφειλουμε νά συγχαρούμε και να ευχηθούμε να βρουν ανταπόκριση και άλλες οφέλιμες για τη πόλη μας εισηγήσεις και παρατηρήσεις (δικές μας, είτε άλλων συνδημοτών μας) και για πολλά άλλα θέματα που χρείζουν άμεσης επίλυσης για το καλώς νοουμενο συμφέρον των πολιτών και κατεπεκταση της καλής ποιότητας ζωής.

Ένα άλλο παρεμφερές θέμα κύριοι είναι οι μεγάλοι κάλαθοι απορριμάτων οι οποίοι έχουν γίνει εστίες μόλυνσης με κίνδυνο μετάδοσης ασθενειών και δεν είναι καθόλου υπερβολή. Ιδιαίτερα σε τουριστικές περιοχές της πόλης μας η κατάσταση είναι απαράδεκτη και προσβάλει τη πόλη μας που θέλουμε να λέμε ότι πρόκειται για τουριστικό προορισμό!

Επειδή το Skala Times συνηθίζει να μιλάει (γράφει) τεκμηριωμένα, να αναφέρω ένα από τα πολλά σημεία που εντοπίζεται το πρόβλημα αυτό: Στο Μακένζι.
Μία επίσκεψη σας κύριοι στην περιοχή ΜΑΚΕΝΖΙ θα σας κάνει να εκπλαγείτε για την κατάσταση των κάδων απορριμάτων των περισσότερων παρακειμενων κέντρων. Κάδοι οι οποίοι αναδυουν μία ανυπόφορη δυσοσμία και μπορεί να περιέχουν και σκουλήκια, πράγμα όχι απίθανο.
Δεν είναι υπερβολή κύριοι.
Κάντε απλά μία επίσκεψη στη περιοχή εκεί και θα καταλάβετε.

Δεν έχει σημασία ποιανου ευθύνη είναι η καθαριότητα των καλάθων αυτών, αλλά ή άμεση επίλυση τού προβλήματος!

Αλήθεια διερωτούμαι: Πώς ανέχονται οι ιδιοκτήτες των κέντρων αυτών μια τέτοια απαράδεκτη κατάσταση!

Δεν γίνεται κύριοι! Ό κόσμος πληρώνει για τις επισκέψεις του στα μέρη αυτά και πρέπει να χαίρει τον ανάλογο σεβασμό.

Όπως έχω ήδη αναφέρει δεν είναι μόνο στην εν λόγω περιοχή που υφίσταται το πρόβλημα αυτό, αλλά δυστυχώς και σε πολλά άλλα σημεία της Λάρνακας που υπάρχουν κέντρα αναψυχής.

Αναμένουμε όπως επιλυθεί το πρόβλημα όσο πιο σύντομα γίνεται καθότι είναι αρκετά σοβαρό, πόσο μάλλον όταν συμβαίνει σε μια πόλη τουριστική, μια πόλη για την οποία ακόμα και Βρετανικές εφημερίδες* έχουν τιμήσει ως ένα από τους καλύτερους τουριστικούς προορισμούς!

* https://www.skalatimes.com/2018/05/09/%CE%BC%CE%AD%CF%83%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%BF%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D%CF%82-%CE%B7-%CE%BB/

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ανακοίνωση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας για την Ειδική Έκθεση με θέμα: «Έλεγχος Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας»

Η Ελεγκτική Υπηρεσία γνωστοποιεί ότι η Ειδική Έκθεση με θέμα: «Έλεγχος Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας», που ετοιμάστηκε από την Ελεγκτική Υπηρεσία, έχει αναρτηθεί σήμερα

Συνεχίζεται το “έργο” στην Αραδίππου / ΑΚΕΛ για Εκλογές 2024: Οι αλήθειες για την ανεπαρκή διαχείριση των οικονομικών του Δήμου Αραδίππου, Κρυφτό από τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Πάρτο για συμμετοχή σε debate

Εκλογές 2024: Οι αλήθειες για την ανεπαρκή διαχείριση των οικονομικών του Δήμου Αραδίππου. Κρυφτό από τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Πάρτο για συμμετοχή σε debate. Σε

Μεγάλη Δευτέρα

Σύμφωνα με το χριστιανικό εορτολόγιο καθιερώθηκε να ονομάζεται Μεγάλη Δευτέρα η επόμενη ημέρα του εορτασμού της Κυριακής των Βαΐων όπου και ξεκινά η εβδομάδα των

error: Content is protected !!