Το Skala Times καλεί το κόσμο να δώσει μαζικά το παρόν του στην εκδήλωση διαμαρτυρίας που αφορά τις ζωές μας!

5
Skala Times
(Φώτο: από την πρώτη κινητοποίηση που έγινε τον Απρίλιο του 2014)

Το διαδικτυακό περιοδικό της Λάρνακας, Skala Times, στηρίζει την αυριανή εκδήλωση διαμαρτυρίας που διοργανώνουν οι Δήμοι Λάρνακας και Λιβαδιών και καλεί ΟΛΟΥΣ όπως στηρίξουν την σημαντική κινητοποίηση με τη παρουσία τους.

Το ζήτημα της μετακίνησης των εγκαταστάσεων πετρελαίων και υγραερίου δεν αφορά μόνο το περιβάλλον, την οπτική ρύπανση πάνω στην ακτογραμμή μας, την μαύρη κηλίδα στη τουριστική ανάπτυξη της πόλης, το ζήτημα της μετακίνησης των πετρελαιοειδών αφορά πρωτίστως την ΑΣΦΑΛΕΙΑ μιας ολόκληρης πόλης.
Σε περίπτωση ατυχήματος οι θάνατοι και η καταστροφή περιουσιών θα είναι ένας εφιάλτης χωρίς προηγούμενο.

Πριν να είναι αργά, απαιτούμε όλοι μαζί, ενωμένοι, την ΑΜΕΣΗ μετακίνηση τους.
Να τεθεί επιτέλους ένα τέλος στους γελοίους εμπαιγμούς των παρατάσεων, τόσο από τις εταιρείες όσο και από τα αρμόδια υπουργεία.

Αύριο Τετάρτη, 20 Ιουνίου, διεκδικούμε πάνω απ΄ όλα το δικαίωμα μας στην ασφάλεια και στη ζωή!

Αύριο Τετάρτη 20 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα, θα είμαστε ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ, γιατί οφείλουμε να παραδώσουμε μια καλύτερη Λάρνακα στα παιδιά αυτής της πόλης!

——————

Υ.Γ Το Skala Times έχει διοργανώσει στο παρελθόν κινητοποιήσεις για το θέμα αυτό, αλλά και για το θέμα του λιμανιού της πόλης. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που για πρώτη φορά η κινητοποίηση διοργανώνεται από τους Δήμους. Συγχαρητήρια στο Δήμο Λάρνακας και στο Δήμο Λιβαδιών, είμαστε δίπλα τους!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Η Ελευθερία του Τύπου στη Κύπρο διανύει την ζωή εν τάφω χωρίς να αναμένεται καμιά ανάσταση, τουλάχιστον στο εγγύς μέλλον

Παγκόσμια Ημέρα για την Ελευθερία του Τύπου Της Γιώτας ΔημητρίουΑρχισυντάκτρια SkalaTimes “Με απόφαση της UNESCO, για το έτος 2024, η επέτειος της 3ης Μαΐου είναι

Δευτέρα της Λαμπρής στην Ορόκλινη με διασκέδαση, παιχνίδια, μουσική διαγωνισμούς και δωρεάν φλαούνες και ποτό

Ο πρόεδρος του κοινοτικού συμβουλίου Ορόκλινης κύριος Νεόφυτος Φακοντής και τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου διοργανώνουν ένα υπέροχο πρόγραμμα για τη Δευτέρα του Πάσχα, 6

error: Content is protected !!