Με επιτυχίες στην αντισφαίριση και πρόσκληση στο Λευκό Οίκο ο Πέτρος Χρυσοχόος!

chrysochos18

Ο νεαρός Κύπριος, Πέτρος Χρυσοχός και οι συμπαίχτες του στο Πανεπιστήμιο Wake Forest ήταν καλεσμένοι του Πλανητάρχη Ντόναλτ Τραμπ στο Λευκό Οίκο ως πρωταθλητές του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος.
Αυτή είναι η τρίτη πετυχημένη χρονιά για τον Πέτρο Χρυσοχό ο οποίος οδήγησε το Wake Forest στη κορυφή με εντυπωσιακό αήττητο σερί.

Πρόκειται για το πρωτάθλημα NCAA (National Collegiate Athletic Association) στο οποίο υπάγονται όλα τα κολεγιακά πρωταθλήματα των ΗΠΑ σε όλα τα αθλήματα.
Λόγω της επιτυχίας αυτής η ομάδα του Πανεπιστημίου του Πέτρου Χρυσοχού προσκλήθηκε στον Λευκό Οίκο από τον Πρόεδρο Ντόναλτ Τραμπ, όπως γίνεται για όλες τις ομάδες των πιο σημαντικών αθλημάτων στις Η.Π.Α. που κατακτούν το Εθνικό πρωτάθλημα της χώρας. Κάτι ανάλογο γίνεται και με τους νικητές της καλαθόσφαιρας, μπειζμπολ, ποδόσφαίρου, έτσι και τώρα με την Αντισφαίριση, όπου απόλυτος πρωταγωνιστής ήταν ο Πέτρος Χρυσοχός.
Η συνάντηση επρόκειτο να πραγματοποιηθεί τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (ώρα Κύπρου).

Ο Πέτρος Χρυσοχός σημείωσε την νίκη στο Μονό του τελικού των Πανεπιστημιακών πρωταθλημάτων, οδηγώντας με αυτό τον τρόπο το πανεπιστήμιο του στην κατάκτηση του τίτλου με 4-2 επί του Πανεπιστημίου του Οχάιο. Είναι ο πρώτος τίτλος στην ιστορία του Wake Forest στην Αντισφαίριση, ενώ εδώ και λίγες μέρες, ο κύπριος αντισφαιριστής είναι το πρόσωπο του αμερικανικού εγχώριου πρωταθλήματος.

 

Ο Χρυσοχός τελείωσε φέτος το τρίτο έτος των σπουδών του στον κλάδο των επικοινωνιών και δήλωσε ότι δεν πρόκειται να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά με το αγωνιστικό κομμάτι της Αντισφαίρισης, πριν ολοκληρώσει τις σπουδές του σε ένα χρόνο.
Ωστόσο η πρόσφατη επιτυχία του, του έχει ανοίξει το δρόμο για απευθείας συμμετοχή σε τουρνουά της Διεθνούς Ομοσπονδίας. Ήδη έχει προσκληθεί στο τουρνουά του Winston Salem.

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ο Βουλευτής Λάρνακας Ανδρέας Πασιουρτίδης στη Μπράγκα της Πορτογαλίας, με αναφορές στο Παλαιστινιακό και Κυπριακό

Μέσα από ανάρτηση του ο Βουλευτής Λάρνακας, ΑΚΕΛ, Ανδρέας Πασιουρτίδης αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στις εργασίες της 18ης Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης της

error: Content is protected !!