Ανοικτή επιστολή Διαδικτυακού Περιοδικού Skala Times προς το Δημοτικό Συμβούλιο Λάρνακας

Αγαπητέ Δήμαρχε Ανδρέα Βύρα,
Αγαπητοί Δημοτικοί Σύμβουλοι

Λόγω της δυσμενής αλλαγής που παρατηρείται στο τόπο μας το τελευταίο καιρό, με τα συχνά φαινόμενα σκόνης στην ατμόσφαιρα, θα θέλαμε να θέσουμε μια εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας:

Θεωρούμε ότι ο κόσμος της πόλης και επαρχίας Λάρνακας είναι απαραίτητο να ενημερώνεται καθημερινά ΑΝ υπάρχει σκόνη στην ατμόσφαιρα και σε πιο βαθμό.

Σήμερα, για να ενημερωθεί κάποιος πρέπει να πάρει τηλέφωνο στην Μετεωρολιγική Υπηρεσία ή αν θέλει να δει αναλυτικά την ποσότητα σκόνης να μπει στην ιστοσελίδα του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας.

Για τους πολίτες της πόλης και επαρχίας Λάρνακας θα ήταν πολύ πιο εύκολο να έχουν πρόσβαση σε αυτή την πληροφορία αν καθημερινά ο Δήμος έδινε αυτή τη πληροφορία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του.

Σε μια πόλη που βάλλεται από παντού με πολλές περιβαλλοντικές επιβαρύνσεις (εγκαταστάσεις πετρελαιοειδών, αεροδρόμιο, βιομηχανική περιοχή Αραδίππου, κ.α) θα ήταν κυριολεκτικά μια ανάσα βοήθειας να γνώριζαν οι πολίτες καθημερινά πότε υπάρχει σκόνη στην ατμόσφαιρα και σε ποιο βαθμό έτσι ώστε εκεί όπου μπορούν και υπάρχει η δυνατότητα, να προφυλάγονται.

Ελπίζουμε όπως το Δημοτικό Συμβούλιο μελετήσει το πιο πάνω και όπως μας δοθεί μία απάντησηως προς το τι αποφάσισε.

Με εκτίμηση
Γιώτα Δημητρίου
Αρχισυντάκτρια Διαδικτυακού Περιοδικού Skala Times

pollution

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

error: Content is protected !!