Όταν ο Χάρι παντρεύτηκε τη Μέγκαν!

0

O πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ παντρεύτηκαν στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο των Ουίνδσορ και όπως ήταν αναμενόμενο ο γάμος τους έγινε ΘΕΜΑ σε όλα τα ΜΜΕ,  όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ήταν ένας γάμος που φυσικά έμοιαζε σαν παραμύθι, με πολλές στιγμές συγκίνησης, μια εντυπωσιακά πανέμορφη Μέγκαν Μαρκλ και έναν αγχωμένο πρίγκιπα Χάρι, όπως μαρτύρησαν οι κάμερες. Την ώρα που η νύφη κατευθυνόταν προς τον γαμπρό αυτός αγχωμένος ψυθίριζε στο αυτί του αδελφού του που ήταν δίπλα του, αφού ήταν ο κουμπάρος.

Η νύφη επέλεξε ένα Givenchy νυφικό, έλαμπε από ευτυχία και καθόλη τη διάρκεια του γάμου δεν σταμάτησε στιγμή να χαμογελάει, ακόμα και να γελάει σε κάποια στιγμιότυπα!
413
7

Ενας από τους συνολικά 24 σεφ του βασιλικού γάμου ήταν Ελληνας, ο βραβευμένος Nίκος Κουλούσιας με καταγωγή από την Κοζάνη, που ανάλαβε τον υπεύθυνο ρόλο του συντονισμού της κουζίνας στη δεξίωση.
Ο  Νίκος Κουλούσιας, μαζί με άλλους 23 πασίγνωστους σεφ απ’ όλο τον κόσμο επιμελήθηκαν το μενού του πριγκιπικού γάμου.

Στο γάμο υπήρχαν φυσικά και αρκετοί διάσημοι της showbiz και όχι μόνο.
Ήταν ένα μείγμα από βασιλικά ονόματα και ονόματα του καλλιτεχνικού στερεώματος.
8
Ανάμεσα στα ονόματα ήταν η πρώην παγκόσμια πρωταθλήτρια του τένις Σερένα Ουίλιαμς, ο διεθνής παίκτης του ράγκμπι Τζέιμς Χάσκελ, ο βρετανός ηθοποιός ‘Ιντρις Ελμπα, ο βρετανός τραγουδιστής Τζέιμς Μπλαντ, αρκετοί ηθοποιοί της αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς “Suits“, όπου πρωταγωνίστησε η Μέγκαν, όπως ο «σύζυγός» της στη σειρά Πάτρικ Ανταμς, ο Γκάμπριελ Μαχτ, η Σάρα Ράφερτι, όπως και οι βρετανοί συνάδελφοί τους Τομ Χάρντι και Κάρεϊ Μάλιγκαν.

Ακόμα και οι πρώην του γαμπρού, οι δύο μεγάλες αγάπες του Χάρι πριν ο πρίγκιπας γνωρίσει τη Μέγκαν: η Τσέλσι Ντέιβι και η Κρεσίντα Μπόνας ήταν παρούσες στο γάμο!

Ο χολιγουντιανός αστέρας Τζορτζ Κλούνεϊ και η δικηγόρος σύζυγός του Αμάλ, η Όπρα Γουίνφρεϊ, ο τραγουδιστής Έλτον Τζον και ο σύζυγός του Nτέιβιντ Φέρνις, ο βρετανός άσσος του ποδοσφαίρου Ντέιβιντ Μπέκαμ και η γυναίκα του Βικτόρια, ήταν όλοι εκεί!

Παρόντες φυσικά ήταν και η συγγενείς του πρίγκιπα από τη πλευρά της μητέρας του, οι αδελφοί και οι αδελφές της αείμνηστης Λαίδης Νταϊάνας.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

error: Content is protected !!