Ανακοίνωση ομάδας “Λάρνακα εν δράσει | LarnacAct”

lca act

Αγαπητοί συνδημότες, 

Σας ενημερώνουμε ότι την ερχόμενη Τρίτη, 22 Μαΐου 2018 στις 18.30 ο Δήμος Λάρνακας διοργανώνει μεγάλη πανδημοτική συγκέντρωση στο Δημοτικό Θέατρο Λ/κας για να μας ενημερώσει για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το θέμα μετακίνησης των εγκαταστάσεων πετρελαιοδειδών και γκαζιού από την πόλη μας. 

Είναι πάρα πολύ σημαντικό εμείς, οι κάτοικοι αυτής της πόλης, να δώσουμε μαζικά το παρόν μας για να ενημερωθούμε για το θέμα και πιο συγκεκριμένα για να μάθουμε γιατί δεν υπεγράφηκε τελικά το “Μνημόνιο Συναντίληψης” μεταξύ του Δήμου και των αρμόδιων Υπουργών. Γιατί για ακόμη μια φορά μας κοροϊδεύουν οι εν Λευκωσία κατοικούντες Υπουργοί και άλλοι αρμόδιοι. 

Θεωρούμε ότι ο κόμπος έχει φτάσει πια στο χτένι.
Οι Λαρνακείς πρέπει να απαιτήσουμε με οποιοδήποτε τρόπο τη μετακίνηση των άκρως επικίνδυνων εγκαταστάσεων.
Φτάνει πλέον η ανοχή που δείχνουμε εδώ και 60 και πλέον χρόνια.
Οι εγκαταστάσεις απειλούν καθημερινά την υγεία και ασφάλεια εμάς και των παιδιών μας και τα ατυχήματα που συμβαίνουν τόσο συχνά πλέον εκεί αποδεικνύουν περίτρανα ότι τέτοιου είδους εγκαταστάσεις δεν έχουν καμία θέση στην καρδιά μιας πόλης. 

 Να είστε όλοι εκεί την ερχόμενη Τρίτη στις 6.30 το απόγευμα. 

Η μαζική παρουσία όλων μας θα δείξει στο Κράτος και στους αρμόδιους ότι οι Λαρνακείς ενωμένοι απαιτούν τα αυτονόητα, απαιτούν να έχουν τις ίδιες συνθήκες υγείας και ασφάλειας που απολαμβάνουν και οι υπόλοιποι πολίτες αυτού του τόπου.  

Ομάδα πολιτών
Λάρνακα εν δράσει  | LarnacAct
Follow us on Facebook and Twitter : @larnacact 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

error: Content is protected !!