Νίκος Κλεάνθους: “Η επιτυχία της ΑΕΚ δείχνει το δρόμο για όλους μας…”

Με ένα κείμενο του, στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Νίκος Κλεάνθους έστειλε σήμερα το δικό του μήνυμα στη πόλη μας, με αφορμή τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ Λάρνακος.
Ένα ξεκάθαρο μήνυμα για συμπόρευση όλων των Λαρνακέων δίπλα από το Δήμαρχος της πόλης, με σκοπό να επιτευχθεί επιτέλους με επιτυχία ο μεγαλύτερος αγώνας που έχει να δώσει η πόλη μας, που είναι φυσικά η μετακίνηση των εγκαταστάσεων πετρελαιοειδών.
Ενωμένοι με ένα δυναμικό αγώνα να τεθεί τέρμα στους εμπαιγμούς των παρατάσεων που ανάμεσα σε άλλα θέτουν σε κίνδυνο καθημερινά την ασφάλεια και την ζωή μιας ολόκληρης πόλης!

Το κείμενο του κ. Κλεάνθους:

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΡΝΑΚΑkleanthous

Συγχαρητήρια στην ομάδα της ΑΕΚ,στη διοίκηση, στους τεχνικούς της ομάδας μα κυρίως στον υπέροχο κόσμο της, που στάθηκε δίπλα της και την στήριξε.

Η ΑΕΚ εκτός απο τη κατάκτηση του Κυπέλλου κατάφερε να ενώσει τον κόσμο της Λάρνακας και να δώσει χαρά σε όλους,ανεξάρτητα σωματειακής προτίμησης.Και αυτό πιστεύω ότι ισχύει και για τους οπαδούς των προσφυγικών μας σωματείων,που έχουν την έδρα τους στη Λάρνακα.

Η επιτυχία της ΑΕΚ δείχνει το δρόμο για όλους μας. Να αγωνισθούμε ενωμένοι με διεκδικητικότητα και μαχητικότητα για να πετύχουμε να επιλύσουμε τα πολύ μεγάλα και σημαντικά προβλήματα που επηρεάζουν τη ζωή την υγεία και την ασφάλεια,αλλά και την ανάπτυξη και ευημερία των κατοίκων αυτής της πόλης.

Ας σταθούμε όλοι δίπλα στο Δήμαρχο ενωμένοι και να διεκδικήσουμε αυτά που δικαιούμαστε και αυτά που μας αξίζουν.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

error: Content is protected !!