Πρώτη θέση στις καρδιές του κόσμου, δεύτερη θέση στη Γιουροβίζιον!

Prwti Thesi

Skala Times

Τη δεύτερη θέση στο διαγωνισμό της Eurovision κατέκτησε η Ελένη Φουρέιρα με το Fuego, για την Κύπρο, δίνοντας έτσι στη πατρίδα μας την καλύτερη θέση που πήρε ποτέ σε αυτό το μουσικό Ευρωπαίκό θεσμό!

Η Ελένη Φουρέιρα έχασε την πρωτιά από την Νέτα του Ισραήλ.

Η Κύπρος με την εκρηκτική Ελένη πήρε 436 βαθμούς και η Νέτα 529 για το Ισραήλ εξασφαλίζοντας του έτσι την πρωτιά.

Η πεντάδα των νικητών της 63ης Eurovision έχει ως εξής:

  1. Ισραήλ με 529 βαθμούς

  2. Κύπρος με 436 βαθμούς

  3. Αυστρία με 342 βαθμούς

  4. Γερμανία με 340 βαθμούς

  5. Ιταλία με 308 βαθμούς

Η εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα  στην σκηνή του Altice Arena στη Λισαβόνα ξεσήκωσε του πάντες, αφού το τραγούδι, ο χορός, αλλά και η όλη σκηνική παρουσία της Φουρέιρα ήταν εκρηκτικά!

Η εκπρόσωπος της Κύπρου στον 63ο διαγωνισμό Γιουροβίζιον, η Φουρέιρα,  φορούσε μία ολόσωμη φόρμα  Vrettos Vrettakos Couture, γεμάτη κρύσταλλα  Swarovski, η οποία λαμποκοπούσε.

Τα περισσότερα σχόλια του κόσμου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκφράζουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ελένη Φουρέιρα που κατάφερε να φέρει την δεύτερη θέση στη Κύπρο, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά.
Συγχαρητήρια στην Φουρέιρα μέσω των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης έδωσαν και αρκετά γνωστά ονόματα, όπως η πρώην νικήτρια της Γιουροβίζιον και Number One Έλενα Παπαρίζου.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ανακοίνωση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας για την Ειδική Έκθεση με θέμα: «Έλεγχος Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας»

Η Ελεγκτική Υπηρεσία γνωστοποιεί ότι η Ειδική Έκθεση με θέμα: «Έλεγχος Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας», που ετοιμάστηκε από την Ελεγκτική Υπηρεσία, έχει αναρτηθεί σήμερα

Συνεχίζεται το “έργο” στην Αραδίππου / ΑΚΕΛ για Εκλογές 2024: Οι αλήθειες για την ανεπαρκή διαχείριση των οικονομικών του Δήμου Αραδίππου, Κρυφτό από τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Πάρτο για συμμετοχή σε debate

Εκλογές 2024: Οι αλήθειες για την ανεπαρκή διαχείριση των οικονομικών του Δήμου Αραδίππου. Κρυφτό από τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Πάρτο για συμμετοχή σε debate. Σε

Μεγάλη Δευτέρα

Σύμφωνα με το χριστιανικό εορτολόγιο καθιερώθηκε να ονομάζεται Μεγάλη Δευτέρα η επόμενη ημέρα του εορτασμού της Κυριακής των Βαΐων όπου και ξεκινά η εβδομάδα των

error: Content is protected !!