Ένα αστέρι γηπέδων στη Λάρνακα….

aggelos

Είναι ίσως η μοναδική φορά που το Skala Times αναδημοσιεύει συνέντευξη από κάποιο άλλο ΜΜΕ και αυτό επειδή….  δεν μπορούσαμε να αντισταθούμε στην γοητεία και απαντήσεις του συνεντευξιαζόμενου.
Αναδημοσιεύουμε λοιπόν από το αθλητικό site Balla τη συνέντευξη του νεαρότατου καλαθοσφαιριστή Άγγελου Μηνά.

Skala Times

Έχει χαρακτηριστικό μαλλί, έχει το ταλέντο και το πάθος για να προοδεύσει και να πετύχει. Ονομάζεται Άγγελος Μηνά, είναι γνήσιος Σκαλιώτης και αγωνίζεται στις Ακαδημίες καλαθόσφαιρας του Ζήνωνα στην Λάρνακα.
Ο νεαρός μπασκετμπολίστας έχει ξεχωρίσει με την απόδοση του στο παρκέ και το Balla θέλησε να μάθε περισσότερα για αυτόν.
Αναλυτικά όσα ανάφερε στο Balla και στον Τάσο Θεοδώρου:
Καλημέρα Άγγελε, πως προέκυψε η ασχολία σου με την καλαθόσφαιρα;
«Δεν μπορούσε η μάνα μου να ανεχτεί να παίζω με μπάλες στο σπίτι και με έγραψε στο Ζήνωνα λίγο πριν κλείσω 4 χρονών».

Έπαιξες και ποδόσφαιρο, το σταμάτησες; Τι έγινε;
«Έπαιζα και ποδόσφαιρο μέχρι πέρσι αλλά έπρεπε να διαλέξω. Επέλεξα αυτό που αγαπώ περισσότερο. Από το ποδόσφαιρο μου λείπουν οι συμπαίκτες μου».

Φέτος η χρονιά πως ήταν για εσένα; Ποιους στόχους θέσατε για φέτος και ποιους για την επόμενη σεζόν;
«Φέτος η χρονιά είναι πολύ καλή. Έχω πάρα πολύ χρόνο στα παιχνίδια είμαι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, επίσης θα δικαιούμαι να παίζω και του χρόνου στα Κ12».
ag7
Πόσα χρόνια αθλείσαι και πως το συνδυάζεις με το σχολείο και τα μαθήματα σου;
«Ασχολούμαι τα τελευταία 7 χρόνια με την Καλαθόσφαιρα. Προσπαθώ να διαβάζω για να μην μου φωνάζει η μάμα μου».

Κάθε πόσο προπονείσαι; Ποιος είναι και τι σας συμβουλεύει ο προπονητής σας;
«Κάνω προπόνηση κάθε μέρα με τα Κ14 με ένα εξαιρετικό προπονητή τον Κύριο Μιχάλη Μιχαήλ. Μία φορά πάω προπόνηση με τον Κύριο Χρίστο προπονητή μου στα Κ12. Ο προπονητής μας λέει να απολαμβάνουμε το παιχνίδι».

Κάνετε προετοιμασία το καλοκαίρι; Πως είναι το πρόγραμμα σας;
«Το καλοκαίρι έκανα προετοιμασία με την ομάδα αλλα πήγαμε και στο summer camp του Παναθηναϊκού».

Το μακρύ μαλλί πως προέκυψε; Έχεις κάποιο πρότυπο στο μυαλό σου;
«Το μακρύ μαλλί είναι ο χαρακτήρας μου. Μου αρέσει και ευτυχώς αρέσει και στις δασκάλες μου».

Οι φίλοι σου ασχολούνται με τον αθλητισμό/μπάσκετ/ποδόσφαιρο; Πως περνάτε στον ελεύθερο σας χρόνο;
«Οι φίλοι μου ασχολούνται με διάφορα αθλήματα εγώ έχω φέτος ξεκινήσει και τέννις».

Βλέπουμε τόσο εσένα, όσο και την οικογένεια σου να είναι φανατικοί υποστηρικτές της ΑΕΚ. Παρακολουθάς τα παιχνίδια της ΑΕΚ στο ποδόσφαιρο; Θα είσαι στον τελικό κυπέλλου με τον Aπόλλωνα;
«Παρόλο που είμαι ΑΕΚ παίζω στον Ζήνωνα όμως η ομάδα μας είναι η ΑΕΚ και σίγουρα θα είμαστε όλοι οικογενειακώς στον τελικό».

Ο πατέρας σου Χρίστος πάντως σου έχει ιδιαίτερη αδυναμία. Θα ήθελες να ακολουθήσεις και εσύ ακαδημαϊκή πορεία; Τι όνειρα έχεις για τις σπουδές σου;
«Εμένα μου αρέσει πολύ ο αθλητισμός. Θα πάω στο Αθλητικό Γυμνάσιο και βλέπουμε. Ο παπάς μου λέει να κάνω αυτό που αγαπώ».
ag4

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ανακοίνωση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας για την Ειδική Έκθεση με θέμα: «Έλεγχος Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας»

Η Ελεγκτική Υπηρεσία γνωστοποιεί ότι η Ειδική Έκθεση με θέμα: «Έλεγχος Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας», που ετοιμάστηκε από την Ελεγκτική Υπηρεσία, έχει αναρτηθεί σήμερα

Συνεχίζεται το “έργο” στην Αραδίππου / ΑΚΕΛ για Εκλογές 2024: Οι αλήθειες για την ανεπαρκή διαχείριση των οικονομικών του Δήμου Αραδίππου, Κρυφτό από τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Πάρτο για συμμετοχή σε debate

Εκλογές 2024: Οι αλήθειες για την ανεπαρκή διαχείριση των οικονομικών του Δήμου Αραδίππου. Κρυφτό από τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Πάρτο για συμμετοχή σε debate. Σε

Μεγάλη Δευτέρα

Σύμφωνα με το χριστιανικό εορτολόγιο καθιερώθηκε να ονομάζεται Μεγάλη Δευτέρα η επόμενη ημέρα του εορτασμού της Κυριακής των Βαΐων όπου και ξεκινά η εβδομάδα των

error: Content is protected !!