Δημιουργός της χρονιάς στα Βραβεία Madame Figaro η Έλενα Τσιγαρίδου!

TSIGARIDOU

Με θέμα τις Κύπριες γυναίκες,που διέπρεψαν και διακρίθηκαν η κάθε μία στο δικό της χώρο η «Madame Figaro» για 13η συνεχή χρονιά, διοργάνωσε, την εκδήλωση «Γυναίκες της Χρονιάς», στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου.
Οικοδεσπότες της ξεχωριστής βραδιάς ήταν για δεύτερη φορά, οι Κωστής Μαραβέγιας και Πάνος Μουζουράκης.
Special Guest Star των «Madame Figaro» ήταν η αγαπημένη ερμηνεύτρια, Νατάσσα Μποφίλιου, η οποία ταξίδεψε το κοινλο με τη μελωδική της φωνή.
Την καλλιτεχνική διεύθυνση και όλο το concept της εκδήλωσης ανέλαβε, ο Φωκάς Ευαγγελινός.
Ο θεσμός έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού όλα τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων, θα δοθούν στο φιλανθρωπικό ίδρυμα που θα επιλέξει η κυρία που θα βραβευθεί ως “Γυναίκα της Χρονιάς” στην κατηγορία “Κοινωνική Προσφορά”.

tsi3

tsi1Η δική μας αγαπημένη καλλιτέχνης της Λάρνακας Έλενα Τσιγαρίδου βραβεύτηκε στα αποψινά Βραβεία Madame Figaro ως ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ!

Το βραβείο που κέρδισε η Έλενα Τσιγαρίδου απένειμαν η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Υπουργός Εσωτερικών, Κωνσταντίνος Πετρίδης.

Το διαδικτυακό περιοδικό της Λάρνακας Skala Times στέλνει τα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ του στην Έλενα Τσιγαρίδου και της ευχόμαστε ακόμα περισσότερες βραβεύσεις και επιτυχίες!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ανακοίνωση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας για την Ειδική Έκθεση με θέμα: «Έλεγχος Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας»

Η Ελεγκτική Υπηρεσία γνωστοποιεί ότι η Ειδική Έκθεση με θέμα: «Έλεγχος Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας», που ετοιμάστηκε από την Ελεγκτική Υπηρεσία, έχει αναρτηθεί σήμερα

Συνεχίζεται το “έργο” στην Αραδίππου / ΑΚΕΛ για Εκλογές 2024: Οι αλήθειες για την ανεπαρκή διαχείριση των οικονομικών του Δήμου Αραδίππου, Κρυφτό από τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Πάρτο για συμμετοχή σε debate

Εκλογές 2024: Οι αλήθειες για την ανεπαρκή διαχείριση των οικονομικών του Δήμου Αραδίππου. Κρυφτό από τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Πάρτο για συμμετοχή σε debate. Σε

Μεγάλη Δευτέρα

Σύμφωνα με το χριστιανικό εορτολόγιο καθιερώθηκε να ονομάζεται Μεγάλη Δευτέρα η επόμενη ημέρα του εορτασμού της Κυριακής των Βαΐων όπου και ξεκινά η εβδομάδα των

error: Content is protected !!