Το Φεστιβάλ Φέγγαρος “μετακομίζει” στη θάλασσα και συγκεριμένα στα Περβόλια Λάρνακας

feggaros

Το Φεστιβάλ Φέγγαρος δεν θέλει συστάσεις εδώ και 8 χρόνια έχει καθιερωθεί ως το πιο πετυχημένο και αγαπημένο μουσικό φεστιβάλ του νησιού. Ένα Φεστιβάλ που μέχρι πέρσι διοργανωνόταν στα…. βουνά (για τρία χρόνια στη Λόφου και 4 χρόνια στο Κάτω Δρυ).

Φέτος, το όγδο Φεστιβάλ Φέγγαρου θα πραγματοποιηθεί στα όμορφα παραθαλάσσια Περβόλια Λάρνακας και συγκεκριμένα στο Δημοσιογραφικό Χωριό. Μετά από 7 χρόνια βουνών το Φέγγαρος πάει στη θάλασσα.

Το Skala Times επικοινώνησε με τον Πρόεδρο του Κοινοτικού Συμβουλίου Περβολιών, κύριο Κώστα Τίγγη, ο οποίος μαςtingis είπε: “Ναι είναι γεγονός πως το γνωστό μουσικό Φεστιβάλ Φέγγαρος θα γίνει φέτος στο Δημοσιογραφικό Χωριό εδώ στα Περβόλια και συγκεκριμένα τις μέρες 2-4 Αυγούστου. Ως κοινοτικό Συμβούλιο έχουμε πραγματοποιήσει συνάντηση με τους υπεύθυνους του Φεστιβάλ. Για εμάς είναι ιδιαίτερη χαρά να φιλοξενήσουμε στη περιοχή μας ένα τόσο γνωστό Φεστιβάλ και όπως έχουμε ήδη δηλώσει στους υπεύθυνους του Φέγγαρου εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε για να μείνουν ευχαριστημένοι, διότι πραγματικά  θέλουμε να παραμείνει το Φεστιβάλ στα Περβόλια. Η αγάπη και το ενδιαφέρον μας για τα πολιτιστικά είναι δεδομένα, οπόταν αντιλαμβάνεστε πως το κοινοτικό συμβούλιο είναι ιδιαίτερα χαρούμενο για αυτή τη διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί στη περιοχή μας”.

Η εταιρεία Λουβάνα Δίσκοι, διοργανώτρια του γνωστού μουσικού Φεστιβάλ Φέγγαρος, σύναψε συμφωνία με τη Ένωση Συντακτών Κύπρου, για τη διοργάνωση του φεστιβάλ στα Περβόλια. 
Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο Δημοσιογραφικό Χωριό στα Περβόλια και όπως έχει γίνει ήδη γνωστό τα σπίτια και τα διαμερίσματα στο Δημοσιογραφικό χωριό θα είναι πλήρως κατειλημμένα μεταξύ 1ης και 6ης Αυγούστου 2018, από τους διοργανωτές και τους μουσικούς του Φεστιβάλ.

Οι φαν του Φεστιβάλ Φέγγαρος αναμένουν με ανυπομονησία την ανακοίνωση του προγράμματος.

Facebook Page για το Φεστιβάλ:
https://www.facebook.com/Fengaros/?hc_ref=ARQI7wrt5xPkZ0mVu5IwKzLEgVubS1dlf8eF1hOF2KKsteYOnphQHNi2VAzuMDsrduw

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

error: Content is protected !!