Χρόνια πολλά στον ταλαντούχο κύριο Κώστα Μαννούρη!

man
Πριν λίγες μέρες γιόρτασε αθόρυβα, (όπως συνηθίζει), τα γενέθλια του, ένας ταλαντούχος θεατρικός συγγραφέας της πόλης μας.

Ένας άνθρωπος που κεντά τις λέξεις με ευφυία και συναίσθημα, με χιούμορ και μαεστρία και ένα μοναδικό ολόδικο του τρόπο, έτσι ώστε κάποτε «ανάγκασε» τον μεγάλο Σταμάτη Κραουνάκη να πει γι αυτόν:  «Είδα έναν νεότατο θεατρικό συγγραφέα από την Κύπρο. Κώστας Μαννούρης λέγεται. Λόγος μεστός κι ολοκληρωμένος. Δημιουργικός οίστρος».

Χρόνια πολλά (έστω και με αργοπορία) στον ταλαντούχο κύριο Κώστα Μαννούρη!
Να έχει υγεία, επιτυχίες, έρωτα, αγάπη και ό,τι άλλο ο ίδιος επιθυμεί.

Η Λάρνακα πρέπει να είναι περήφανη για τον Κώστα Μαννούρη, αλλά για όλους τους καλλιτέχνες της που ξεχωρίζουν για το ταλέντο τους σε οποιοδήποτε είδος τέχνης.

Κώστα, οι Ιταλοί λένε «Non c’è due senza tre» (δεν υπάρχει δύο χωρίς τρία) ευχόμαστε τα δύο βραβεία του ΘΟΚ να γίνουν όχι μόνο τρία, αλλά περισσότερα και οι βραβεύσεις να έρθουν και από χώρες του εξωτερικού.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Σπυρίδωνας Π.Κ Σπύρου: “Αυτό το νέο μου θεατρικό έχει στόχο να αναδείξει την αξία του χρόνου, της ζωής, της οικογένειας και των φίλων και πως πρέπει να ζούμε την στιγμή”

Ο Σπυρίδωνας Π. Κ Σπύρου, θεατρικός συγγραφέας, σκηνοθέτης και ηθοποιός, ετοιμάζεται να ανεβάσει το νέο του έργο με τίτλο “Χρόνια Πολλά να μεν τα εκατοστήσεις”

Πολιτιστικό Ημερολόγιο Δήμου Λάρνακας

ΕΚΘΕΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ Έκθεση της Τούλας Λιασή με τίτλο «Συγχρονίζοντας την Ιστορία» Διοργανωτής: Δήμος Λάρνακας Διάρκεια έκθεσης: 26 Απριλίου –  31 Ιουλίου 2024 Ώρες Λειτουργίας:

error: Content is protected !!