Παιδικό-Νεανικό Θεατρικό Εργαστήρι Θεάτρου «ΣΚΑΛΑ»

ΓΕΡΜΑ (1)
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παιδικό-Νεανικό Θεατρικό Εργαστήρι Θεάτρου «ΣΚΑΛΑ»

Δεκαπέντε χρόνια δημιουργική δραστηριότητας και προσφοράς

Το Παιδικό – Νεανικό Θεατρικό Εργαστήρι του Θεάτρου «ΣΚΑΛΑ» συμπληρώνοντας δεκαπέντε χρόνια δημιουργικής δραστηριότητας και προσφοράς, θα ολοκληρώσει και τον φετινό κύκλο μαθημάτων παρουσιάζοντας τα νέα δείγματα της δουλειάς των παιδιών ως ακολούθως :

Το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017 – ώρα 7.00 μ.μ. θα δοθεί η παράσταση του έργου «Γέρμα» του Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα από τα παιδιά Μέσης Εκπαίδευσης.

Γέρμα, σημαίνει άγονη, στείρα η ανικανοποίητη μητρότητα. Η λαχτάρα της γυναίκας να αποκτήσει παιδιά. Ένα από τα αριστουργήματα του Ποιητικού Δράματος του 20 ου αιώνα. Η ποίηση διαποτίζει την δράση και οι λαϊκοί άνθρωποι του Λόρκα είναι πριν απ’όλα ποιητικά πλάσματα και μετά σκηνικοί ήρωες.

Την Κυριακή 25 Ιουνίου 2017 – ώρα 7.00 μ.μ. θα δοθεί η παράσταση του έπους του Ομήρου «Οδύσσεια» σε παιδική διασκευή από τα παιδιά Δημοτικής Εκπαίδευσης.

Οι απίστευτες περιπέτειες του Οδυσσέα στη θάλασσα από τη στιγμή που άφησε την Τροία, ώσπου γύρισε στην αγαπημένη του πατρίδα, την πολυπόθητη Ιθάκη.

Διδασκαλία : Μόνικα Μελέκη- Ανδρέας Μελέκης
Γενική Είσοδος : 5.00
Πληροφορίες στα τηλέφωνα : 24652800/1 -99490102

Με τιμή
Για το Θέατρο «ΣΚΑΛΑ»
Ανδρέας Μελέκης
Καλλιτεχνικός Διευθυντής

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Η Ελευθερία του Τύπου στη Κύπρο διανύει την ζωή εν τάφω χωρίς να αναμένεται καμιά ανάσταση, τουλάχιστον στο εγγύς μέλλον

Παγκόσμια Ημέρα για την Ελευθερία του Τύπου Της Γιώτας ΔημητρίουΑρχισυντάκτρια SkalaTimes “Με απόφαση της UNESCO, για το έτος 2024, η επέτειος της 3ης Μαΐου είναι

Δευτέρα της Λαμπρής στην Ορόκλινη με διασκέδαση, παιχνίδια, μουσική διαγωνισμούς και δωρεάν φλαούνες και ποτό

Ο πρόεδρος του κοινοτικού συμβουλίου Ορόκλινης κύριος Νεόφυτος Φακοντής και τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου διοργανώνουν ένα υπέροχο πρόγραμμα για τη Δευτέρα του Πάσχα, 6

error: Content is protected !!