Ετήσια Γενική Συνέλευση για το ΠΚΛ και νέο 9μελές συμβούλιο

1Πραγματοποιήθηκε χθες 13 Ιουνίου 2017 η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Περιβαλλοντικού Κινήματος Λάρνακας (ΠΚΛ) στο σπίτι του Εθελοντή στη Λάρνακα.

Την έναρξη έκανε ο Αντιδήμαρχος κ. Ιασωνίδης ο οποίος χαιρέτησε την εκδήλωση εκ μέρους του Δημαρχου κ. Βύρα που απουσίαζε στο εξωτερικό.
Ο κ. Ιασωνίδης τόνισε πως το ΠΚΛ μπορεί να θεωρεί δεδομένη τη στήριξη του Δημοτικού Συμβουλίου στο σημαντικό για την κοινωνία έργο του.
2
Στη συνέχεια το λόγο πήρε η απερχόμενη πρόεδρος Γιώτα Δημητρίου η οποία αναφέρθηκε στη δράση του ΠΚΛ τον τελευταίο χρόνο “Ως Πρόεδρος του ΠΚΛ θέλω να ευχαριστήσω όσους με στήριξαν και μου εμπιστεύτηκαν αυτή τη θέση που είναι ευθύνη και πρόκληση. Δυστυχώς, λόγω βεβαρημένου προγράμματος, δεν έχω την δυνατότητα να συνεχίσω από αυτή την θέση που έχει τις δικές της απαιτήσεις για να μπορεί να γίνεται σωστή δουλειά. Ωστόσο, θα συνεχίσω να είμαι δίπλα στο ΠΚΛ είτε ως μέλος μέσα στο 9μελες Διοικητικό Συμβούλιο, είτε ως απλό μέλος. Οι καιροί είναι δύσκολοι αν και δεν είμαι σίγουρη αν υπήρξαν ποτέ εύκολοι. Το περιβάλλον μας αφορά όλους και πρέπει να δράσουμε. Σε τοπικό αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο, πριν να είναι πολύ αργά. Ίσως μια βασική προτεραιότητα θα έπρεπε να ήταν η διαπαιδαγώγηση του κόσμου”.
Ακολούθως μίλησε ο Αντιπρόεδρος του ΠΚΛ κ. Σωτήρης Άρνος εκ μέρους της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Περιβαλλοντικών Οργανώσεων ο οποίος αναφέρθηκε σε διάφορα περιβαλλοντικά ζητήματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε σήμερα.
Στο τέλος τον λόγο πήρε ο ταμίας του ΠΚΛ κ. Χριστόφορος Λάρκου ο οποίος έκανε τον οικονομικό απολογισμό της χρονιάς.
Λίγο πριν προχωρήσει η εκλογική διαδικασία για τον νέο 9μελές συμβούλιο, οι παρευρισκόμενοι έθεσαν τους δικούς τους προβληματισμούς και εισηγήσεις.
3
Το νέο 9μελές συμβούλιο που συστάθηκε παραμένει με τα ίδια μέλη, σε διαφορετικές ωστόσο θέσεις:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Δρ Ανθούλα Ιωαννίδου (η οποία επανέρχεται ως Πρόεδρος του ΠΚΛ)
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Σωτήρης Άρνος
ΤΑΜΙΑΣ: Χριστόφορος: Λάρκος
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Άντρη Παναγιώτου
ΒΟΗΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ: Μαρία Αυξεντίου
ΜΕΛΗ: Χριστίνα Νικολάου (Επιστημονικός Συνεργάτης), Γιώτα Δημητρίου (Εκπρόσωπος Τύπου), Χρίστος Μιαούλης, Γιώργος Μαγκούρης.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Εκδήλωση στη Λάρνακα εις μνήμη Χάρη Κυριακίδη και ανακοίνωση δράσεων του Harris Kyriakides Foundation

SkalaTimes Πραγματοποιήθηκε το χθές το απόγευμα εκδήλωση εις μνήμη Χάρη Κυριακίδη.Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας. Παρόντες στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού θεάτρου της

error: Content is protected !!