Σε τροχιά ανάπτυξης και επενδύσεων η Λάρνακα!

anaptuksi
Φαίνεται πως
η Λάρνακα μπήκε ήδη σε τροχιά ανάπτυξης και αυτό επιβεβαιώνουν και τα έργα ιδιωτών που βρίσκονται σε εξέλιξη και αναμένεται να υλοποιηθούν σύντομα. Ξενοδοχεία, πολυτελέστατα κτήρια, εμπορικά κέντρα καθώς και ξένες εταιρείες που ήδη έχουν εγκατασταθεί στη Λάρνακα, μαρτυρούν πως καλύτερες μέρες έρχονται επιτέλους στην ταλαιπωρημένη πόλη του Ζήνωνα που ομολογουμένως είχε μείνει πίσω, όσον αφορά στα αναπτυξιακά έργα, σε σχέση με τις άλλες πόλεις του νησιού.

Της Γιώτας Δημητρίου
(
Αρχισυντάκτρια Skala Times)

Για να δούμε όμως αναλυτικά μερικά απ’ αυτά τα αναπτυξιακά έργα εκατομμυρίων που βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη: 

 

Radisson Blu Hotel της εταιρείας «SunnySeeker Hotels»
Το πολυτελέστατο πεντάστερο ξενοδοχείο Radisson Blu στον κυκλικό κόμβο του λιμανιού της πόλης, θα είναι έτοιμο να ανοίξει τις πόρτες του τον Μάρτιο του 2018, θα διαθέτει σύγχρονο συνεδριακό κέντρο (180-200 ατόμων), εστιατόριο, medical spa, εμπορικό κέντρο στο ισόγειο (με 27 καταστήματα) και χώρο στάθμευσης για περίπου 300 αυτοκίνητα!

«The Pearl of Mackenzie» της Λιβανέζικης εταιρείας Plus Properties.
Ανάμεσα στα επτά έργα της εταιρείας Plus Properties, στη Λάρνακα, είναι και το μοναδικό “Μαργαριτάρι του Μακένζι” (“The Pearl of Mackenzie”) . Πρόκειται για δύο κτήρια με έξι πολυτελέστατους ορόφους τα οποία θα ενώνονται μεταξύ τους με γέφυρα και θα έχουν θέα τη θάλασσα.

Castle Project της εταιρείας Ra.ma.sa co Ltd του Λιβανέζου Antone Saniour
Αν και η γραφειοκρατία καθυστερεί το έργο και του “βάζει τρικλοποδίες”, εντούτοις πρόκεται για μια επένδυση των 70 εκ. Ευρώ. Το Castle Project στη περιοχή Μακένζι θα περιλαμβάνει ξενοδοχείο πέντε αστέρων (13 ορόφων και 400 κλινών), ένα πολύεστιατόριο, καφετέριες, beach bar και ένα μικρό τεχνητό νησί στο σχήμα της Κύπρου το οποίο θα είναι ορατό σε όλους τους τουρίστες πριν την προσγείωση τους στη Λάρνακα.
Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στη Κύπρο και ο Λιβανέζος επιχειρηματίας επέλεξε τη Λαρνακα για το project αυτό. Να αναφέρουμε ότι ο ίδιος επιχειρηματίας είναι και ιδιοκτήτης του Rise Hotel στη Λάρνακα.

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ:
http://24h.com.cy/2017/06/04/se-trochia-anaptyxis-i-larnaka/?utm_source=onesignal&utm_medium=popup&utm_campaign=push

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Σπυρίδωνας Π.Κ Σπύρου: “Αυτό το νέο μου θεατρικό έχει στόχο να αναδείξει την αξία του χρόνου, της ζωής, της οικογένειας και των φίλων και πως πρέπει να ζούμε την στιγμή”

Ο Σπυρίδωνας Π. Κ Σπύρου, θεατρικός συγγραφέας, σκηνοθέτης και ηθοποιός, ετοιμάζεται να ανεβάσει το νέο του έργο με τίτλο “Χρόνια Πολλά να μεν τα εκατοστήσεις”

Πολιτιστικό Ημερολόγιο Δήμου Λάρνακας

ΕΚΘΕΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ Έκθεση της Τούλας Λιασή με τίτλο «Συγχρονίζοντας την Ιστορία» Διοργανωτής: Δήμος Λάρνακας Διάρκεια έκθεσης: 26 Απριλίου –  31 Ιουλίου 2024 Ώρες Λειτουργίας:

error: Content is protected !!