Επανήλθε δυναμικά η γιορτή των Ανθεστηρίων!

1

Kείμενο – Φώτο: Skala Times

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τη Γιορτή των Λουλουδιών, ο Δήμος Λάρνακας διοργάνωσε σήμερα Κυριακή 14 Μαϊου τη γιορτή «Ανθεστήρια 2017».
2
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, βουλευτές, εκπρόσωποι κομμάτων, δημοτικοί σύμβουλοι καθώς και ο υποψήφιος Πρόεδρος Νικόλας Παπαδόπουλος!
3
Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 6.00 μ.μ. με τη μεγάλη Παρέλαση των ανθοστόλιστων αρμάτων και των ομάδων κατά μήκος του Παραλιακού Μετώπου στη Λεωφόρο Αθηνών (Φοινικούδες).
To έργο της κριτικής επιτροπής (ανάμεσα τους και το Skala Times) ήταν εξαιρετικά δύσκολο καθότι ήταν πολλά τα άρματα και οι ομάδες που άξιζαν διάκριση.
4Οι συμμετοχές αρμάτων και ομάδων έφτασαν τις 38. Ανάμεσα στις συμμετοχές: δημοτικά σχολεία, νηπιαγωγεία, σχολές χορού, αθλητικές ομάδες, προσκοπεία, ιδιωτικά κέντρα, κ.α.
5
Ακολούθησε πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με μουσική και χορό στις 7.30 μ.μ., στην Εξέδρα της Παραλίας.
6
Φέτος ήταν εμφανής η αναβάθμιση της γιορτής των ανθεστηρίων η οποία φαίνεται πως επανέρχεται δριμύτερη αφού τα τελευταία 2-3 χρόνια είχε αποδυναμωθεί το φεστιβάλ αυτό που θεωρείται κομμάτι της πόλης μας. Μοναδικά άρματα και πανέμορφες ομάδες, εκατοντάδες κόσμου, φώτισαν με χρώματα και αρώματα τα Ανθεστήρια 2017 στη Λάρνακα!
7
Συγχαρητήρια στο Δήμο Λάρνακας, αλλά και σε όλους όσοι έλαβαν μέρος!
8yio10111214151617181920212223242526272829

 

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ανδρέας Κουσιάππας συνέντευξη στο SkalaTimes με αφορμή το Διεθνές Τουρνουά Υδατοσφαίρισης : “Πολύς κόσμος δεν γνωρίζει ότι υπάρχει ομάδα υδατοσφαίρισης στη Λάρνακα και ότι έχει τόσες διακρίσεις”

Ο Ανδρέας Κουσιάππας, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας και έφορος υδατοσφαίρισης, ο οποίος εκπροσωπεί τον Όμιλο στα διοικητικά θέματα της ομάδας υδατοσφαίρισης,

Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας για Kition: «Απαράδεκτο και προκλητικό, παίζουν με τη νοημοσύνη μας, το Υπουργείο πρέπει να λάβει αυστηρά μέτρα»

Την οργή του δημάρχου Λάρνακας, Ανδρέα Βύρα, προκάλεσε η πρόθεση της Kition Ocean Marina  να επιβάλει νέα τέλη στους ακτοπλόους που δραστηριοποιούνται στη διατηρητέα αποβάθρα της Μαρίνας

error: Content is protected !!