Μια πεντάχρονη από τη Λάρνακα – Χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας!

1417-PATRATORA

Γείτονες και φίλοι της Corina Elena Mielcioiv από τη Λάρνακα επικοινώνησαν μαζί μας προκειμένου να κοινοποιήσουμε την ανάγκη που υπάρχει για εξεύρεση δότη μυελού οστών.

Μια από τις κοπέλες που επικοινώνησε μαζί μας πριν λίγες μέρες μας έγραψε:
«Επιστρέφοντας στο σπίτι γνώρισα τη γειτόνισσα μου μία νεαρή μαμά που φεύγει αύριο για Γερμανία με την πεντάχρονη κόρη της για νοσηλεία. Το κοριτσάκι έχει ένα πρόβλημα στο μυελό των οστών και χρειάζεται άμεσα δότη, ο οποίος όμως ακόμα να βρεθεί.
Εδώ στη Κύπρο της κάνανε κάθε εβδομάδα μετάγγιση, αλλά φοβούνται πως δεν θα αντέξει άλλες μεταγγίσεις η μικρή. Η κυρία αυτή είναι άνεργη από τη Ρουμανία και ο άντρας της που έπαθε πέρυσι εγκεφαλικό θα μείνει στην Κύπρο μαζί με το άλλο το κοριτσάκι τους που πηγαίνει στο δημοτικό.
Το κράτος της εξασφαλίζει μόνο δωρεάν νοσοκομείο, αλλά όλα τα υπόλοιπα έξοδα είναι δικά της.
Συνεπώς χρειάζονται πρώτα και κύρια δότη και κατά δεύτερον χρήματα. Αν κάποιος θέλει, μπορεί να πάει στο νοσοκομείο της Λάρνακας και να δώσει ένα δείγμα για την Corina Elena Mielcioiv.
Είναι πολύ σημαντική η θεραπεία της μικρής στη Γερμανία, αλλά βέβαια είναι για λίγο καιρό. Δεν θα μπορεί να αντέξει μόνο με αυτή δίχως μεταμόσχευση. Γνώρισα τη μικρή , είναι ένα κοριτσάκι απίθανο, γεμάτο ζωντάνια και δεν μπορώ να ηρεμήσω…
Η μαμά είναι μια αξιοπρεπέστατη κοπέλα και αντιμετωπίζει το θέμα με τόση δύναμη που είναι άξια θαυμασμού».

Η «24» εξασφάλισε τον αριθμό λογαριασμού της οικογένειας, έτσι ώστε να στηρίξουν οικονομικά την οικογένεια όσοι επιθυμούν.

Ο αριθμός είναι:
Bank of Cyprus
CY 40002005560000009067119000
Το όνομα της μητέρας : Gavriella Mielcioiv

Περισσότερα:
http://24h.com.cy/2017/04/14/mia-pentachroni-apo-ti-larnaka/

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Λάρνακα: Το Κέντρο Ημέρας “Δικαίωμα Ελπίδας” για άτομα με αναπηρίες άνω των 21 ετών μας φέρνει καλοκαιριάτικα τη χρυσή δεκαετία του ‘60!

Το Κέντρο Ημέρας “Δικαίωμα Ελπίδας” για άτομα με αναπηριες άνω των 21 ετών, καλωσορίζει το Καλοκαίρι με την μουσική παράσταση του Μάκη Δελαπόρτα “Η Χρυσή

Η Μαρία Ζαχαρίου Καραπίττα, της σχολής χορού Mambo, σε μια συνέντευξη έξω από τα δόντια, με αφορμή τη παράσταση “Ανατέμνοντας”

Η Μαρία Ζαχαρίου Καραπίττα διευθύντρια της σχολής χορού MAMBO ετοιμάζεται να ανεβάσει την μουσικοχορευτική παράσταση “Ανατέμνοντας”, στο δημοτικό θέατρο Λάρνακας στις 9 και 10 Μαίου,

Άθως Καζαντζής: “Καμιά πόλη δεν μπαίνει σε τροχιά ανάπτυξης αν δεν έχει τον κατάλληλο δήμαρχο και δημοτικό συμβούλιο”

Ο Άθως Καζαντζής επανεδιεκδικεί μία θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο Λάρνακας με το ψηφοδέλτιο του ΑΚΕΛ και εξηγεί στο SkalaTimes τους λόγους επαναδιεκδίκησης, αναλύει τα όσα

error: Content is protected !!