Δήμαρχος Λάρνακας, Κόμματα, φορείς, ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ την διαδήλωση της 8ης Απριλίου

Skala Times

cover

Ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Ανδρέας Βύρας στηρίζει την διαδήλωση της 8ης Απριλίου που διοργανώνει το διαδικτυακό περιοδικό της Λάρνακας, Skala Times, επιπλέον ο Δήμαρχος θα τιμήσει την εκδήλωση διαμαρτυρίας με την παρουσία του.

Επίσης την διαδήλωση στηρίζουν τα κόμματα:
AKEΛ Λάρνακας,
ΔΗΚΟ Λάρνακας,
ΕΔΕΚ Λάρνακας
ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ Λάρνακας,
KΙΝΗΜΑ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ
ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ Λάρνακας,
καθώς και το Περιβαλλοντικό Κίνημα Λάρνακας και ο Περιβαλλοντικός Φιλοδασικός Όμιλος Αραδίππου και η ιστοσελίδα της Λάρνακας City of Larnaca.

Επίσης, ο Κυπριακός Οργανισμός Κέντρων Νεότητας- ΚΟΚΕΝ διοργανώνει στην πόλη μας μια Ανταλλαγή Νέων στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ERASMUS+. Το πρόγραμμα “Living with the mediaSense and Sensibility” έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση των νέων σχετικά με τη χρήση των μέσων ενημέρωσης. Στα πλαίσια αυτού του προγράμματος και μετά από πρόσκληση του Skala Times οι 35 συμμετέχοντες ηλικίας 18- 30 από 7 διαφορετικές χώρες (Κύπρο, Ελλάδα, Σερβία, Λετονία, Ισπανία, Ιταλία και Ρουμανία) θα παρευρεθούν στις 8 Απριλίου στην διαδήλωση για τις εγκαταστάσεις υγραερίου και πετρελαιοειδών στον κυκλικό κόμβο του λιμανιού όπου και θα χρησιμοποιήσουν διάφορα μέσα ενημέρωσης για να αποθανατίσουν το γεγονός και να το διαδώσουν στην συνέχεια με σωστή χρήση των μέσων ενημέρωσης τόσο στη χώρα τους αλλά και στην Κύπρο.
Ευχαριστούμε τον Κυπριακό Οργανισμό Κέντρων Νεότητας για την στήριξη τους

Καλούμε όλη τη Λάρνακα να στηρίξει τη διαδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 8 Απριλίου, ανήμερα του Πολιούχου Αγίου της πόλης μας, στις 4 το απόγευμα απ’ τον κυκλικό κόμβο λιμανιού μέχρι το ναυτικό όμιλο.

Σκοπός μας: Να σταλεί το μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις πως η Λάρνακα δεν θα ανεχτεί τον εμπαιγμό των παρατάσεων. Το διάταγμα για την μετακίνηση των επικίνδυνων εγκαταστάσεων υγραερίου και πετρελαιοειδών έχει λήξει στις 31/1/2017.
Για να υλοποιηθούν τα νέα χρονοδιαγράμματα μετακίνησης πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες αποξήλωσης, αλλιώς πρόκειται για εμπαιγμό εις βάρος μιας ολόκληρης πόλης.
ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΑΜΕΣΑ.
Τέρμα οι εμπαιγμοί εις βάρος της πόλης μας!

Στις 8 Απριλίου ΟΛΗ Η ΛΑΡΝΑΚΑ δηλώνει παρούσα στην διεκδίκηση όλων όσων της αξίζουν!
Ένα καλύτερο αύριο για τη πόλη και τα παιδιά μας.

FB Event:
https://www.facebook.com/events/1695816850711151/

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ανακοίνωση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας για την Ειδική Έκθεση με θέμα: «Έλεγχος Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας»

Η Ελεγκτική Υπηρεσία γνωστοποιεί ότι η Ειδική Έκθεση με θέμα: «Έλεγχος Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας», που ετοιμάστηκε από την Ελεγκτική Υπηρεσία, έχει αναρτηθεί σήμερα

Συνεχίζεται το “έργο” στην Αραδίππου / ΑΚΕΛ για Εκλογές 2024: Οι αλήθειες για την ανεπαρκή διαχείριση των οικονομικών του Δήμου Αραδίππου, Κρυφτό από τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Πάρτο για συμμετοχή σε debate

Εκλογές 2024: Οι αλήθειες για την ανεπαρκή διαχείριση των οικονομικών του Δήμου Αραδίππου. Κρυφτό από τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Πάρτο για συμμετοχή σε debate. Σε

Μεγάλη Δευτέρα

Σύμφωνα με το χριστιανικό εορτολόγιο καθιερώθηκε να ονομάζεται Μεγάλη Δευτέρα η επόμενη ημέρα του εορτασμού της Κυριακής των Βαΐων όπου και ξεκινά η εβδομάδα των

error: Content is protected !!