Παγκύπριος διαγωνισμός συγγραφής παραμυθιού με θέμα “Δημιουργώ με το νερό”

ImageHandler

Στο Αυγόρου πήγε το τρίτο βραβείο συγγραφής παραμυθιού με θέμα “Δημιουργώ με το νερό”.

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας για το Νερό, που γιορτάζεται στις 22 Μαρτίου κάθε χρόνο, το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων και τα Συμβούλια Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας, Λεμεσού και Λάρνακας σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, προκήρυξαν για όγδοη συνεχή χρονιά Παγκύπριο διαγωνισμό συγγραφής παραμυθιού με θέμα “Δημιουργώ με το νερό”.

Στόχος του διαγωνισμού είναι η ενασχόληση των μαθητών Δημοτικών Σχολείων με ένα από τα βασικότερα φυσικά στοιχεία που υπάρχουν στον πλανήτη, το νερό, το πολυτιμότερο ίσως αγαθό για τον άνθρωπο, με απώτερο σκοπό την ευαισθητοποίηση των μαθητών στη σωστή διαχείριση και εξοικονόμηση του νερού.

Μετά την αξιολόγηση των συμμετοχών απονεμήθηκαν τα βραβεία στα ακόλουθα σχολεία:

1ο Βραβείο: Δημοτικό Σχολείο Ζ’ Λακατάμειας – Αγ. Παντελεήμονα με το παραμύθι «Ο γερο-σοφός, η πηγή…και το μαύρο αυτοκίνητο»,

2ο Βραβείο: Δημοτικό Σχολείο Ευρύχου με το παραμύθι «Στην Ηχόρα των Υδάτων»,

και 3ο Βραβείο: Δημοτικό Σχολείο Β’ Αυγόρου με το παραμύθι «Οι σταγονούλες πρόσφυγες στη χώρα της Επαξοιπακοπανόπαμηπαση».

Τα βραβεία δόθηκαν στις 18 Μαρτίου 2017, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που διοργάνωσε το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων με θέμα «Νερό, σταγόνες ζωής».

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Πολιτιστική ατζέντα Δήμου Λάρνακας

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΕΚΘΕΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ Έκθεση της Τούλας Λιασή με τίτλο «Συγχρονίζοντας την Ιστορία» Διοργανωτής: Δήμος Λάρνακας Διάρκεια έκθεσης: 26 Απριλίου –  31 Ιουλίου 2024

error: Content is protected !!