Λιμάνι Λάρνακας…Ζητείται διαφάνεια!

LCA-PORT-700x524

Την περασμένη Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017, ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Βύρας παράθεσε πρόγευμα εργασίας για τους δημοσιογράφους τοπικών ΜΜΕ, μέσα απ’ το οποίο έγινε ενημέρωση για θέματα που αφορούν τη πόλη και επαρχία Λάρνακας.

Μετά από εισήγηση της αρχισυντάκτριας του Skala Times, Γιώτας Δημητρίου, ζητήθηκε απ’ το δήμαρχο όπως οι δημοσιογράφοι της πόλης τον συνοδεύσουν σε συνάντηση που θα έχει στο λιμάνι Λάρνακας την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017.
Η εισήγηση της αρχισυντάκτριας του
Skala Times έγινε μετά από τα συνεχόμενα παράπονα των κατοίκων της περιοχής ότι εντός του λιμανιού γίνονται εργασίες που προκαλούν φασαρία και περίεργους ήχους. Επιπλέον κάποιοι επιμένουν πως δεν υπάρχει διαφάνεια ως προς τις εργασίες που γίνονται σήμερα στο λιμάνι της πόλης.

Ο Δήμαρχος κ. Ανδρέας Βύρας ήταν θετικός ως προς την εισήγηση και υποσχέθηκε ότι θα ενημέρωνε τους αρμόδιους στο λιμάνι έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η άδεια εισόδου σε δημοσιογράφους τοπικών ΜΜΕ.
Δυστυχώς, η απάντηση που είχαμε, όλα τα τοπικά ΜΜΕ, σήμερα απ’ το Γραφείου Τύπου του Δήμου Λάρνακας ήταν η πιο κάτω:
Σε συνέχεια του αιτήματος σας, που διαβιβάστηκε στο Δήμαρχο Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα κατά το Πρόγευμα Εργασίας, την Πέμπτη 23/2/2017, για να τον συνοδεύσετε στη συνάντηση που θα έχει στο Λιμάνι Λάρνακας την Τετάρτη 8/3/2017,  σας ενημερώνω ότι μετά από σχετικές ενέργειες κα προσπάθειες μου, έχω ενημερωθεί ότι δυστυχώς δεν είναι δυνατό να παρευρεθείτε στη συγκεκριμένη συνάντηση. Παρόλα αυτά, θα γίνει προσπάθεια για προγραμματισμό της εν λόγω επίσκεψης στο μέλλον και θα ενημερωθείτε σε εύθετο χρόνο”.

Αναρωτιόμαστε αν τελικά μέσα στο λιμάνι γίνονται εργασίες τις οποίες κάποιοι επιθυμούν να αποκρύψουν απ τα ΜΜΕ. Αλλιώς που οφείλεται η αρνητική απάντηση των αρμοδίων; Έχουμε εμπιστοσύνη στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης, αλλά δυστυχώς δε μπορούμε να πούμε το ίδιο για τους αρμόδιους μέσα στο λιμάνι της πόλης…..

Το Skala Times θα επανέλθει για το θέμα λιμάνι Λάρνακας.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Λάρνακα: Το Κέντρο Ημέρας “Δικαίωμα Ελπίδας” για άτομα με αναπηρίες άνω των 21 ετών μας φέρνει καλοκαιριάτικα τη χρυσή δεκαετία του ‘60!

Το Κέντρο Ημέρας “Δικαίωμα Ελπίδας” για άτομα με αναπηριες άνω των 21 ετών, καλωσορίζει το Καλοκαίρι με την μουσική παράσταση του Μάκη Δελαπόρτα “Η Χρυσή

Η Μαρία Ζαχαρίου Καραπίττα, της σχολής χορού Mambo, σε μια συνέντευξη έξω από τα δόντια, με αφορμή τη παράσταση “Ανατέμνοντας”

Η Μαρία Ζαχαρίου Καραπίττα διευθύντρια της σχολής χορού MAMBO ετοιμάζεται να ανεβάσει την μουσικοχορευτική παράσταση “Ανατέμνοντας”, στο δημοτικό θέατρο Λάρνακας στις 9 και 10 Μαίου,

Άθως Καζαντζής: “Καμιά πόλη δεν μπαίνει σε τροχιά ανάπτυξης αν δεν έχει τον κατάλληλο δήμαρχο και δημοτικό συμβούλιο”

Ο Άθως Καζαντζής επανεδιεκδικεί μία θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο Λάρνακας με το ψηφοδέλτιο του ΑΚΕΛ και εξηγεί στο SkalaTimes τους λόγους επαναδιεκδίκησης, αναλύει τα όσα

error: Content is protected !!