«Τα προβλήματα δεν κρύβονται κάτω από το χαλί…»

Ανακοίνωση ΑΚΕΛ Λάρνακας 

Προεδρικό Μέγαρο  O Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης στην τελετή διαβεβαίωσης των νέων μελών του Υπουργικού Συμβουλίου. Ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κώστας Καδής δίνει τη νενομισμένη διαβεβαίωση. Ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων κ. Μάριος Δημητριάδης δίνει τη νενομισμένη διαβεβαίωση. Ο Υπουργός Άμυνας  κ. Τάσος Μητσόπουλος δίνει τη νενομισμένη διαβεβαίωση. Ο Υπουργός Υγείας κ. Φίλιππος Πατσαλής δίνει τη νενομισμένη διαβεβαίωση. // Presidential Palace The President of the Republic, Mr Nicos Anastasiades, at the affirmation ceremony of the new members of the Council of Ministers. Τhe Minister of Education and Culture, Mr Costas Kadis, gives the prescribed affirmation. Τhe Minister of Communications and Works, Mr Marios Demetriades, gives the prescribed affirmation. Τhe Minister of Defence, Mr Tasos Mitsopoulos, gives the prescribed affirmation. Τhe Minister of Health, Mr Philippos Patsalis, gives the prescribed affirmation.

Ο Υπουργός της Παιδείας κ. Κ. Καδής επισκέφτηκε χτες διάφορα σχολεία της Λάρνακας. Έχει δίκαιο στη δήλωση του ότι «τα προβλήματα δεν τα κρύβουμε κάτω από το χαλί…». Εξάλλου είναι τόσα και τέτοια τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σχολεία της Λάρνακας, που δεν μπορούν να κρυφτούν. Ξαναζήτησε να ιεραρχηθούν και να κοστολογηθούν.

Αλήθεια, πόσες φορές;

Εκείνο που ζητούμε είναι έργα και όχι λόγια. Αναδείξαμε, ως ΑΚΕΛ Λάρνακας, πολλές φορές την ανάγκη ανέγερσης νέας τεχνικής σχολής σε αντικατάσταση αυτής του Αγίου Λαζάρου (τριτοκοσμικές συνθήκες – θέματα ασφαλείας), την αξιοποίηση του χώρου του Διανελλείου Γυμνασίου για ανέγερση νέου σχολείου και τα πολλαπλά προβλήματα υποδομής που αντιμετωπίζουν τα σχολεία της Πόλης και Επαρχίας της Λάρνακας.

Φωνή βοώντος εν τη ερήμω.

Η απαξίωση της Λάρνακας και σε αυτόν το σημαντικό τομέα είναι προκλητική.

Απαιτούμε , πλέον, την υλοποίηση της δέσμευσης του Υπουργού που δόθηκε πριν από ένα χρόνο, για πραγματοποίηση ευρείας σύσκεψης όλων των εμπλεκομένων φορέων της πόλης, που θα εξετάσει συνολικά τα κτηριολογικά και άλλα προβλήματα των σχολείων της Επαρχίας μας.

Ως τότε, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε μέσα και έξω από τη Βουλή για την αναβάθμιση της παρεχόμενης εκπαίδευσης στα παιδιά της Λάρνακας.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Να καθαρίσει η πόλη από την προεκλογική προπαγάνδα!

Της Γιώτας Δημητρίου Δημοσιογράφος,  Αρχισυντάκτρια SkalaTimes  Αντιλαμβάνομαι ότι βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο και οι δημοσκοπήσεις έχουν κινητοποιήσει στο κόκκινο κάποιους υποψήφιους με χαμηλά ποσοστά στις δημοσκοπήσεις.

Το Υπουργείο Παιδείας οφείλει να δώσει πειστικές απαντήσεις για το βιβλίο του Ανδρέα Νικολαϊδη ή έστω να αναθεωρήσει τη στάση του

Της Γιώτας Δημητρίου Το βιβλίο του ταλαντούχου συγγραφέα, σκηνοθέτη και ηθοποιού Ανδρεά Νικολαϊδη, με τίτλο  «Η νήσος του Χαλκουντάν, μια κωμικοτραγική ιστορία», είναι ένα από

Συνέντευξη Ιάσωνα Ιασωνίδη: «Ζητούμε τη στήριξή σας για να συνεχίσουμε τον δρόμο της ανάπτυξης, της ευημερίας και της προόδου, την οποία εμείς έχουμε ξεκινήσει εδώ και 7 χρόνια»

Ο Αντιδήμαρχος Λάρνακας Ιάσωνας Ιασωνίδης επαναδιεκδικεί τη θέση του στο νέο πλέον Δήμοτης Λάρνακας που περνά μέσα από τη μεταρρύθμιση και ενώνεται με Λιβάδια και

error: Content is protected !!