Συνάντηση Δημάρχου Λάρνακας κ. Βύρα με τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων

vyras1

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017, συνάντηση του Δημάρχου Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα, των Αρχηγών των Δημοτικών Ομάδων και Υπηρεσιακών Λειτουργών με τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Μάριο Δημητριάδη, στο Γραφείο του.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν οι τελευταίες εξελίξεις της ανάπτυξης του Λιμανιού – Μαρίνας Λάρνακας.

vyras2Κατά τη συνάντηση, ο κ. Υπουργός ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι ενέργειες και τους ανέφερε ότι σε πρώτο στάδιο οι Εταιρείες έχουν παραλάβει τα Έγγραφα για εκδήλωση ενδιαφέροντος. Ακολούθως, θα γίνει αξιολόγηση των προτάσεων και θα ετοιμαστούν οι ανάλογοι Όροι Προσφορών, σύμφωνα με τις ελάχιστες απαιτήσεις.

Ο Δήμαρχος Λάρνακας ζήτησε από τον κ. Υπουργό όπως ο Δήμος έχει άμεση εμπλοκή και συμμετοχή στις διαδικασίες και στην τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων, ούτως ώστε να καθοριστούν οι ελάχιστες απαιτήσεις σε εγκαταστάσεις και υποδομές από την εν λόγω ανάπτυξη, πάντοτε μέσα στα πλαίσια του Τοπικού Σχεδίου.

Ο κ. Υπουργός ανέφερε ότι θα αποσταλούν στο Δήμο Λάρνακας κατά την ετοιμασία των Όρων Προσφορών οι θέσεις του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων για τις ελάχιστες απαιτήσεις, ούτως ώστε να υπάρξει κοινό σημείο αναφοράς και σύγκλισης.

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Εκδήλωση στη Λάρνακα εις μνήμη Χάρη Κυριακίδη και ανακοίνωση δράσεων του Harris Kyriakides Foundation

SkalaTimes Πραγματοποιήθηκε το χθές το απόγευμα εκδήλωση εις μνήμη Χάρη Κυριακίδη.Στην εκδήλωση, στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας, παρόντες στην κατάμεστη αίθουσα: ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας,

error: Content is protected !!