Σεμινάρια, βιβλία, συμβουλές, για το μήνα Φεβρουάριο, απ’ τη Μιράντα Σιδερά!

miranta sidera

Νέα απ’ την μοναδική Μιράντα Σιδερά

Στο σημερινό μου newsletter, θα ήθελα να σας δώσω άλλη μια συμβουλή που στηρίζεται στις τεχνικές του Anthony Robbins, που θα μπορούσε, αν εσείς το αποφασίσετε, να γίνει στόχος σας για τη φετινή χρονιά: 1.Αποφασίστε τι ΑΚΡΙΒΩΣ είναι εκείνο που θα θέλατε πάνω από όλα στη ζωή σας, 2.Σκεφτείτε για ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ το θέλετε στη ζωή σας και μετά, 3.Καταγράψτε ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ για να γίνει μέρος της ζωή σας! Κάντε το και θα δείτε με χαρά, ότι δουλεύει!, δουλεύει!, δουλεύει! Έστω και αν μπορεί αρχικά να σας φανεί κάπως πολύπλοκο, κάντε το.Τι λέτε;
Πολύ λίγες είναι οι δραστηριότητές μου αυτό το μήνα (έτσι, για αλλαγή) πολλές όμως είναι οι προσφορές των βιβλίων μου, όπως θα δείτε πιο κάτω.

1. ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΝΔΟΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ με θέμα «ΗΓΕΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ», άρχισε ξανά στις 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, για την επόμενη ομάδα διευθυντών της φαρμακευτικής εταιρείας Medochemie, στη Λεμεσό. Στο σεμινάριο αυτό, που είναι εγκεκριμένο και πλήρως επιχορηγημένο από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, οι διευθυντές διδάσκονται στοχοθέτηση, ενθάρρυνση, χειρισμό «δύσκολων» ανθρώπων, επικοινωνία, επιβράβευση, καλοπροαίρετη κριτική, αξιολόγηση, διεξαγωγή συνεδριάσεων, και άλλα πολλά.

2. ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΙΓΜΑ, στο πρόγραμμα ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ, με τον Αντρέα Πιτσιλλίδη, με θέμα «Ο ΓΑΜΟΣ»  θα έχω την Τετάρτη 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, στις 4.15 το απόγευμα.

3. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΝΔΟΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ με θέμα: «ΑΓΧΟΣ, ΕΝΤΑΣΗ, ΑΓΩΝΙΑ; ΠΟΤΕ! ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΜΥΑΛΟΥ!» θα δώσω την Πέμπτη 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, στους υπαλλήλους του Φόρου Εισοδήματος και του ΦΠΑ, στα γραφεία τους, στην Πάφο. 

4. ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ ΡΙΚ με θέμα «ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ;» θα έχω την Τρίτη 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, στο πρωινό τους πρόγραμμα.

5. ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΛΕΞΗ σε γονείς, με θέμα «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ! ΠΩΣ ΧΕΙΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΩΣΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΑΥΜΑ;» θα δώσω την Τετάρτη 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, στις 6.00 μ.μ. ακριβώς, στο Κοινοτικό Νηπιαγωγείο Τραχωνίου , στη Λεμεσό. Όλοι ευπρόσδεκτοι. Για πιο πολλές πληροφορίες τηλεφωνήστε στη Δήμητρα, στο 99598669.

6. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΝΔΟΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ με θέμα «ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ», αρχίζω την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου για όλο το διευθυντικό προσωπικό της εταιρείας C. A. PAPAELLINAS Logistics Services Ltd, στη Νήσου. Το σεμινάριο είναι εγκεκριμένο και πλήρως επιχορηγημένο από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού.

7. ΟΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ με θέμα «ΟΧΙ ΠΙΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ», για να είμαστε στο ιδανικό μας βάρος χωρίς δίαιτα, στερήσεις ή ενοχές, συνεχίζονται κάθε Δευτέρα, από τις 6.00 μέχρι τις 7.30μ.μ., στο σπίτι μου στα Περβόλια, στην επαρχία Λάρνακας.Αν θέλετε να προσφέρετε κάτι αξιόλογο στον εαυτό σας, τηλεφωνήστε τώρα, στο 99314312.
Επιτρέψτε μου να αναφέρω από τώρα, δυο επαγγελματικά σεμινάρια, εγκεκριμένα καιεπιχορηγημένα από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, που διοργανώνονται από το ΚΕΒΕ Λευκωσίας, στις 2 ΜΑΡΤΙΟΥ, με θέμα «ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ» και από το ΕΒΕ Πάφου, στις 7 ΜΑΡΤΙΟΥ με θέμα «Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ». Πληροφορίες για το σεμινάριο Λευκωσίας από τη Στέλλα στο 22889800 και για το σεμινάριο Πάφου από τη Νατάσα στο 26818173. Δυο πολύ πρακτικά σεμινάρια με εισηγήσεις που μπορούν να μπουν αμέσως σε εφαρμογή και να διευκολύνουν γραμματειακό και λογιστικό προσωπικό.

Προχωράμε τώρα στις προσφορές των βιβλίων μου για αυτό το μήνα:

1. ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙ ΕΛΠΙΔΑΣ: Η ζωή είναι ένα απλό, εύκολο και χαρούμενο παιχνίδι με πολύ απλούς εύκολους και συγκεκριμένους κανόνες. Το βιβλίο αυτό, που μπορεί πολύ εύκολα να διαβαστεί από τον καθένα, μας βοηθά να μάθουμε ξανά τους απλούς κανόνες της ζωής και να αρχίσουμε να ξαναπαίζουμε το χαρούμενο και απλό παιχνίδι της ζωής. Μιας ζωής που ξεχειλίζει από υγεία, ειρήνη και χαρά.
Μερικά από τα θέματα του βιβλίου αυτού είναι: Αυτοπεποίθηση, Εξωσυζυγικές σχέσεις, Συγχώρεση, Παιδιά, Επικοινωνία, Άντρες και Γυναίκες, Άνθρωποι που μας δυσκολεύουν, Αγάπη, Επαγγελματισμός, Παράπονα και άλλα. Ενώ η τιμή του βιβλίου είναι €12- και τα έξοδα μεταφοράς είναι €6,90, εσείς το παίρνετε: ΜΟΝΟ €10-, ΜΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ, ΔΙΚΑ ΜΑΣ!

2. ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΣΤΕΡΑΚΙ ΕΛΠΙΔΑΣ: Το βιβλίο αυτό, μας βοηθά μεταξύ άλλων, να αντιμετωπίζουμε τη ζωή με αισιοδοξία, ηρεμία και θετικότητα. Μας βοηθά να συνειδητοποιήσουμε ότι ο καθένας κάποτε μπορεί να λυγίσει από τα προβλήματα της ζωής, αλλά μας δίνει πρακτικούς και άμεσα εφαρμόσιμους κανόνες για να σηκωθούμε ξανά, μόνοι μας και γρήγορα και μαθαίνοντας να αγαπάμε σωστά να είμαστε συνεχώς νικητές της ζωής.
Μερικά από τα θέματα του βιβλίου αυτού είναι: Προβλήματα εφηβικής ηλικίας, Η δύναμη της , συμπεριφοράς, Συνέντευξη με το Θεό, Ευτυχία, Εξοικονόμηση προσωπικής ενέργειας, Δυναμική-Θετική συμπεριφορά, Νικητές ζωής και ηττημένοι ζωής, Επαγγελματική εμφάνιση, Ένας καλύτερος  τρόπος να ζεις, Σωστή τηλεφωνική συμπεριφορά, και άλλα. Ενώ η τιμή του βιβλίου είναι €12- και τα έξοδα μεταφοράς είναι €6,90,  για σας είναι: ΜΟΝΟ €10-, ΜΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ, ΔΙΚΑ ΜΑΣ!

3. ΟΧΙ ΠΙΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ: Θέλετε να νιώθετε άνετα με το σώμα σας, να τρέφεστε μόνο υγιεινά και να το απολαμβάνετε, να  μην τρώτε ζάχαρη και σοκολάτες, να χαίρεστε όταν γυμνάζεται το σώμα σας, να απολαμβάνετε ό,τι τρώτε χωρίς να παχαίνετε, να δυναμώσετε τη θέληση και την αποφασιστικότητά σας;
Αν η απάντηση σας στα πιο πάνω είναι «ΝΑΙ», αγοράστε το βιβλίο. Ενώ η τιμή του είναι €15- και τα έξοδα μεταφοράς είναι €6,90, τώρα είναι: ΜΟΝΟ €10-, ΜΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ, ΔΙΚΑ ΜΑΣ!
Αν θέλετε οποιοδήποτε από τα βιβλία αυτά στην ειδική τιμή προσφοράς για το Φεβρουάριο, στείλτε μας μήνυμα στο 99314312 με το όνομα, την πόλη σας και τον τίτλο των βιβλίων που θέλετε.
Επίσης, για να σας στέλνουμε ενημέρωση για όλες τις δραστηριότητές μου μέσω των newsletters μας, απλώς στείλτε μας το e-mail σας μαζί με το όνομα, το επίθετο και τον αριθμό του κινητού σας, στο 99314312 ή στο miranda@spidernet.com.cy

Αυτά για τώρα,
να ‘στε πάντα καλά!
Μιράντα

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Η Εβραία του Μπρέχτ από το Θέατρο της Λάρνακας ΡΟΗ, με πρωταγωνίστρια τη Βαλεντίνα Σοφοκλέους και σε σκηνοθεσία Ανδρέα Νικολαϊδη έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα

Της Γιώτας ΔημητρίουΑρχισυντάκτρια SkalaTimes Η ΕΒΡΑΙΑ του Μπρέχτ ανέβηκε από το Θέατρο της Λάρνακας ΡΟΗ σε ένα νεο πλαίσιο παραστάσεων όπου την σκηνοθεσία ανέλαβε αυτή

Παντελής Αχιλλέως, Υποψήφιος Δημοτικό Σύμβουλος Λάρνακας ΔΗΣΥ : «Χρειαζόμαστε νέο αίμα, νέες ιδέες, νέο κόσμο που να μπορεί να τρέξει για αυτή την πόλη και να κάνει ότι καλύτερο μπορεί»

Γνωστός στη πόλη ως εθελοντής, ως Πρόσκοπος. Γνωστός στη Κύπρο μέσα από τη συμμετοχή του ως ηθοποιός σε γνωστές τηλεοπτικές σειρές. Ο Παντελής Αχιλλέως κατεβαίνει

Χαιρετισμός του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη στην Τελετή Βράβευσης των Πράσινων Πόλεων και Κοινοτήτων καθώς και των Παγκύπριων Περιβαλλοντικών Βραβείων για Οργανισμούς και Επιχειρήσεις

Ερμηνεύω την εδώ μαζική σας παρουσία ως ένδειξη πραγματικού ενδιαφέροντος για το περιβάλλον. Είναι με ιδιαίτερη χαρά που συμμετέχω στην αποψινή Τελετή Βράβευσης των Πράσινων

Στη Λάρνακα για shopping η Άννα Βίσση

Η αγαπημένη τραγουδίστρια για χιλιάδες κόσμου και με καταγωγή από τη Λάρνακα, η Άννα Βίσση βρίσκεται στην Κύπρο αυτές τις ημέρες αφού εμφανίστηκε σε πάρτυ

error: Content is protected !!