Τελετή Εγκαθίδρυσης του Νέου Δημάρχου και του Νέου Δημοτικού Συμβουλίου Λάρνακας

1

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017, στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας η Τελετή Εγκαθίδρυσης του Δημάρχου και του Νέου Δημοτικού Συμβουλίου Λάρνακας, στην παρουσία των Αρχών, Φορέων και Συνόλων της πόλης.
2
Κατά την Τελετή, ο Πανιερότατος Μητροπολίτης Κιτίου κ.κ. Χρυσόστομος τέλεσε τον Αγιασμό και στη συνέχεια ακολούθησαν ομιλίες από τον Αναπληρωτή Δημοτικό Γραμματέα, τους Επικεφαλής των Ομάδων του απερχόμενου Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και από τον Δημαρχεύοντα κ. Πέτρο Χριστοδούλου.
3
Στη συνέχεια, αφού απονεμήθηκαν αναμνηστικές πλακέτες στα απερχόμενα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, παραδόθηκε επίσημα η Δημαρχία στον νέο Δήμαρχο Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα. Ακολούθησε η παρουσίαση των Μελών του Δημοτικού Συμβουλίου.
4
Ο Δήμαρχος κ. Ανδρέας Βύρας, στην ομιλία του, μεταξύ άλλων ανέφερε: «…Σήμερα ξεκινά και μια Νέα Εποχή για τη Λάρνακα, για την πόλη μας. Από εδώ σήμερα, θέλω να στείλω ένα μήνυμα αλλαγής και αισιοδοξίας. Μακριά από μιζέρια και μεμψιμοιρίες, με θετική διάθεση και χωρίς ίχνος εφησυχασμού, ξεκινούμε τη σκληρή δουλειά για τη Λάρνακα που της αξίζει…»
5
«…Αναλαμβάνοντας εδώ απόψε και επίσημα τη Δημαρχία της Λάρνακας, θέλω να επαναλάβω για άλλη μια φορά ότι αποστολή δική μου και είμαι βέβαιος και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, με συνέπεια και συνεργασία είναι η ανάκτηση της αξιοπρέπειας της πόλης μας, της Λάρνακας και των δημοτών της Λάρνακας. Με αυτή την αποστολή ξεκίνησα κι αυτή θα είναι η πυξίδα μας στα χρόνια που ακολουθούν…»
6
«…θέλω να ευχαριστήσω τον Δημαρχεύοντα της Πόλης μας, Πέτρο Χριστοδούλου. Να τον ευχαριστήσω για την προσφορά του, για την προσπάθεια που κατέβαλε και για όσα έπραξε τους μήνες αυτούς που ανέλαβε ως Δημαρχεύων της Πόλης μας…
…Θέλω να ευχαριστήσω το απερχόμενο Δημοτικό Συμβούλιο της Πόλης μας και να ευχηθώ σε όσους δεν συνεχίζουν, κάθε καλό και κάθε επιτυχία. Η προσφορά στα κοινά και στην πόλη μας, είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσει από όποιο πόστο κι αν είστε…»
7
«…Θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας: Δήμαρχος, Δημοτικό Συμβούλιο, κάθε Υπηρεσία του Δήμου, οργανώσεις, φορείς και προσωπικότητες της πόλης μας και κάθε δημότης, με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της πόλης μας.
8
Θα περάσουμε τον πήχη και θα τον ανεβάσουμε ακόμα ψηλότερα. Και μαζί με αυτό και την πόλη μας. Τη Λάρνακα. Ψηλά, εκεί που της αξίζει.»
10
Μετά το πέρας της Τελετής, ακολούθησε Καλλιτεχνικό Πρόγραμμα και Δεξίωση.
9

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Εκδήλωση στη Λάρνακα εις μνήμη Χάρη Κυριακίδη και ανακοίνωση δράσεων του Harris Kyriakides Foundation

SkalaTimes Πραγματοποιήθηκε το χθές το απόγευμα εκδήλωση εις μνήμη Χάρη Κυριακίδη.Στην εκδήλωση, στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας, παρόντες στην κατάμεστη αίθουσα: ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας,

error: Content is protected !!