Νέος αντιδήμαρχος Λάρνακας ο Ιάσωνας Ιασωνίδης

dimarxo-larnakas

Ο Ιάσωνας Ιασωνίδης είναι ο νέος αντιδήμαρχος της πόλης μας, της Λάρνακας, μετά από τη χθεσινή ψηφοφορία κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας του Δημοτικού Συμβουλίου.
Ο Δημοτικός Σύμβουλος του ΔΗΚΟ επικράτησε του ανθυποψηφίου του Θεολόγου Μανώλη του ΔΗΣΥ με 15 ψήφους έναντι 12.
Στις πρόσφατες εκλογές ο Θεολόγος Μανώλη (Φώλος) ήρθε πρώτος σε ψήφους λαμβάνοντας 2455 ψήφους, δηλαδή το 13.53% του συνόλου των έγκυρων ψήφων. Ο Ιάσωνας Ιασωνίδης έλαβε 604 ψήφους, δηλαδή το 3.32% του συνόλου των έγκυρων ψήφων.

Το Skala Times συγχαίρει τον νέο αντιδήμαρχο Λάρνακας και του εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο του, για το ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ της πόλης, πάνω απ’ όλα.
Θυμόμαστε την στάση του κ. Ιάσωνα στην σημαντικότατη για τη Λάρνακα ψηφοφορία που αφορούσε στην παραμονή των εταιρειών ΦΑ στο λιμάνι της Λάρνακας. Τότε, ο κ. Ιάσονας είχε τηρήσει αποχή, απουσίαζε. Απουσίαζε σε απόφαση που αφορούσε ένα τόσο βαρυσήμαντο ζήτημα. Ευχόμαστε στα νέα του καθήκοντα να είναι παρόν σε όλες αποφάσεις (σημαντικές ή όχι) του δημοτικού συμβουλίου.

BIOΓΡΑΦΙΚΟ
Ο Ιάσωνας Ιασωνίδης γεννήθηκε στη Λάρνακα, στις 12 Μαΐου 1965. Αποφοίτησε από το Παγκύπριο Λύκειο Λάρνακας το 1983 και υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία ως έφεδρος ανθυπολοχαγός.
Φοίτησε στο Hunter College της Νέας Υόρκης και πήρε το πρώτο του πτυχίο στις Πολιτικές Επιστήμες. Ακολούθησε το μεταπτυχιακό του (M.Ρ.Α.) στη Δημόσια Διοίκηση στο Pace University της Νέας Υόρκης. Μέσα στα πλαίσια των σπουδών του, εργάστηκε στα Ηνωμένα Έθνη και στο Δημαρχείο του Tarrytown στη Νέα Υόρκη.
Επέστρεψε στη Κύπρο το 1993 και έκτοτε ασχολείται με τις οικογενειακές επιχειρήσεις.
Είναι η τρίτη φορά που εκλέγεται στο Δημοτικό Συμβούλιο Λάρνακας με το Δημοκρατικό Κόμμα, καθώς είχε εκλεγεί το 2001 και το 2006. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Λάρνακας τα τελευταία δώδεκα χρόνια.
Είναι ο επικεφαλής των Δημοτικών Συμβούλων του ΔΗ.ΚΟ. και συμμετέχει στις Επιτροπές Προσωπικού, Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκών Θεμάτων, της Πολεοδομίας και Οικήσεως, του Υγειονομείου και Καθαριότητας, ως επίσης και στην Επιτροπή Πρόσληψης Εργατών.
Μετέχει στο ΔΣ του Συμβουλίου Αποχετεύσεως Λάρνακας ως επίσης και στο ΔΣ του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητήριου Λάρνακας (Ε.Β.Ε.Λ.)

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ο Νεόφυτος Φακοντής παρουσιάζει τις θέσεις και το όραμα του για την Ορόκλινη, δίπλα του ο Δήμαρχος Βύρας

Ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Ορόκλινης και υποψήφιος Αντιδήμαρχος Ορόκλινης μας προσκαλεί στην τελική προεκλογική του συγκέντρωση όπου θα παρουσιάσει τις υέσεις και το όραμα

Η Επιτροπή Ανάπτυξης πόλης και επαρχίας Λάρνακας καλεί τον Υπουργό να ξεκαθαρίσει την κατάσταση σχετικά με τη Μαρίνα-Λιμάνι

Ενόψει των τελευταίων εξελίξεων σε σχέση με την πορεία υλοποίησης του έργου της Ενιαίας Ανάπτυξης Λιμανιού και Μαρίνας Λάρνακας η Επιτροπής Ανάπτυξης Πόλης και Επαρχίας

error: Content is protected !!