Γιατί ψηφίζω Ανδρέα Βύρα!

Tης Ελένης Αρτέμηartemi
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Λάρνακας
ΑΚΕΛ Αριστερά – Νέες Δυνάμεις

Τα τελευταία 5 χρόνια ζήσαμε έντονα την απαξίωση από ανθρώπους που ανάλαβαν το καθήκον να φροντίσουν την πόλη μας, να γνοιαστούν για τους δημότες της και να την πάρουν πιο μπροστά όπως μας είχαν υποσχεθεί, «ανασηκώνοντας τα μανίκια πάνω».

Άνθρωποι που βρίσκονταν στο τιμόνι της πόλης και έπαιρναν αποφάσεις γι΄ αυτήν, μας απογοήτευσαν από κάθε άποψη.

Με τον ετσιθελισμό και τον αυταρχισμό τους ήθελαν να μας επιβάλουν το βιομηχανικό λιμάνι αθετώντας την απόφαση της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου, που ήταν εντελώς αντίθετη.

Αγνόησαν τη φωνή του κόσμου και παρέβλεψαν και τις διαδικασίες που έπρεπε να ακολουθηθούν, όπως περιβαλλοντικές μελέτες, δημόσια διαβούλευση.

Το αποκορύφωμα ήταν να κατηγορηθούν για μη χρηστή διοίκηση και φαινόμενα υπεξαίρεσης χρημάτων.

Η απογοήτευση πλέον έχει φτάσει στο απόγειο της. Ακόμα και η παραμικρή υπόνοια κάνει τον κάθε ένα από εμάς να διερωτάται αν αυτό αξίζουν οι Λαρνακείς.

Την ώρα που ο κάθε Λαρνακέας θέλει να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του έναντι στο δήμο μήπως του επιβληθεί πρόστιμο, σε περίπτωση που δεν ανταποκριθεί στην ώρα του, κάποιοι άλλοι καταχράζονται τα λεφτά του φορολογούμενου δημότη.

Σήμερα οι ακόλουθοι τους, «ανασηκώνουν και πάλιν τα μανίκια» και μας λεν ότι η Λάρνακα δεν χρειάζεται ενιαία ανάπτυξη λιμανιού – μαρίνας, ισχυριζόμενοι ότι είναι δύσκολο να προσελκύσουμε τουρισμό, λόγω των πολέμων στη Μέση Ανατολή.

Την ίδια στιγμή μας υπόσχονται ότι θα κάνουν το παν για να προσελκύσουν μεγάλους επενδυτές ξενοδοχειακών μονάδων!

Μα κύριοι, πώς να πείσουμε κάποιους να επενδύσουν στην πόλη μας, όταν εμείς οι ίδιοι δεν πιστεύουμε ότι θα έχουμε τουρισμό, για να καλύψει τις τουριστικές μονάδες;

Φτάνει στον εμπαιγμό της αξιοπρέπειας και της νοημοσύνης μας !

Η καθαρότητα, η ειλικρίνεια και η εντιμότητα που χαρακτηρίζει τον Αντρέα Βύρα, με ωθεί στη στήριξη της υποψηφιότητάς του.

Η δημοκρατία και η διαφάνεια πρέπει να υπερισχύσουν στις διαδικασίες του δήμου και αυτό μπορεί να επιτευχθεί με τον άνθρωπο που έμαθε να είναι ανοικτός στο διάλογο, να εργάζεται με διαφανείς διαδικασίες και όχι να προσβλέπει στο προσωπικό του συμφέρον.

coverΕίναι ο άνθρωπος που θα αφουγκραστεί τους δημότες, τις ανάγκες της πόλης του και θα εργαστεί όχι με λόγια, αλλά με έργα.

Ο άνθρωπος που θα διεκδικήσει για την πόλη του, αξιοποιώντας αυτά που δικαιούται σαν ισότιμη με τις υπόλοιπες πόλεις.

Μια νέα αρχή πλησιάζει με τον Αντρέα Βύρα!

Ας της δώσουμε ώθηση!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Σπυρίδωνας Π.Κ Σπύρου: “Αυτό το νέο μου θεατρικό έχει στόχο να αναδείξει την αξία του χρόνου, της ζωής, της οικογένειας και των φίλων και πως πρέπει να ζούμε την στιγμή”

Ο Σπυρίδωνας Π. Κ Σπύρου, θεατρικός συγγραφέας, σκηνοθέτης και ηθοποιός, ετοιμάζεται να ανεβάσει το νέο του έργο με τίτλο “Χρόνια Πολλά να μεν τα εκατοστήσεις”

Πολιτιστικό Ημερολόγιο Δήμου Λάρνακας

ΕΚΘΕΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ Έκθεση της Τούλας Λιασή με τίτλο «Συγχρονίζοντας την Ιστορία» Διοργανωτής: Δήμος Λάρνακας Διάρκεια έκθεσης: 26 Απριλίου –  31 Ιουλίου 2024 Ώρες Λειτουργίας:

error: Content is protected !!