LeBron: 41 εκατομμυρία Δωρεά, για να σπουδάσει 1100 παιδιά!

0324_lebron-james_650x455

Ίσως να έχετε ακούσει για τον διάσημο αστέρα της καλαθόσφαιρας LeBron James , αλλά έχετε ακούσει για την εκπληκτική δωρεά του στην κοινότητα στην οποία μεγάλωσε;

Ο LeBron γεννήθηκε στο Akron, του Ohio και είχε μια πολύ δύσκολη παιδική ηλικία. Με τους γονείς του να μη μπορούν να βγάλουν τα προς το ζην, αναγκάστηκαν και έστειλαν τον LeBron να ζει με την οικογένεια του Frank Walker .

Για τους οπαδούς του παίκτη των Cleveland Cavaliers , αυτό ήταν μια πολύ καλή απόφαση , καθώς ο Walker ήταν αυτός που τον μεγάλωσε, τον βοήθησε, αλλά επίσης ενέπνευσε στον LeBron την αγάπη και το ταλέντο για την καλαθόσφαιρα.

Σήμερα ως επαγγελματίας αθλητής ο LeBron έχει την δυνατότητα να βοηθήσει κι αυτός με την σειρά του και το πράττει στην κοινότητα στην οποία μεγάλωσε.
Με μια τεράστια δωρεάν βοηθά παιδιά στην περιοχή του, Akron, Ohio, να φοιτήσουν σε κολέγιο, να σπουδάσουν.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του ESPN ο διάσημος αθλητής ο οποίος συχνά λέει “Im just a kid from Akron,” (“είμαι απλώς ένα παιδί απ’ τo Akron”), έχει συμφωνήσει με Πανεπιστήμιο στο Akron να προσφέρει κολεγιακή μόρφωση σε φοιτητές της κοινότητας. Το πρόγραμμα θα λέγεται “I Promise” και οι φοιτητές θα έχουν υποτροφία για 4 χρόνια.
Τα δίδακτρα και γενικά η αμοιβή υπηρεσιών του Πανεπιστημίου (περίπου $ 9.500 ετησίως) θα καλύπτονται από την υποτροφία η οποία θα καλύψει τα έξοδα για περίπου 1.100 μαθητές.
Αυτό θα κοστίσει στον γνωστό μπασκετμπολίστα γύρω στα $ 41 εκατομμύρια .

ΠΗΓΗ: http://unisoultheory.com/index.php/2016/08/01/lebron-james-donated-college/

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Πρωτομαγιά, δεν είναι αργία, είναι απεργία

Καθιέρωση της Πρωτομαγιάς H 1η Μαΐου καθιερώθηκε ως η Παγκόσμια Ημέρα των Eργατών στις 20 Ιουλίου 1889 κατά τη διάρκεια του ιδρυτικού συνεδρίου της Δευτέρας Διεθνούς στο Παρίσι,

error: Content is protected !!