Το μπάσκετ στο σπίτι του….Τη Λάρνακα!

Για άλλη μια χρονιά το μπάσκετ επέστρεψε στην πόλη του, τη Λάρνακα, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να χαρούν το αγαπημένο άθλημα της καλαθόσφαιρας, στην σκια των φοινικούδων.
Πρωην, νυν επαγγελματίες, ερασιτέχνες, έφηβοι, ενήλικες, άντρες γυναίκες όλοι μαζί σε ένα πολύχρωμο πάρτυ καλαθοσφαίρας. με την μουσική του γνωστού Λαρνακέα Dj Mike και στην παρουσίαση ο Αντρέας Αντρέου.

Οι νικητές:

Στον τελικό της κατηγορίας Ανδρών προκρίθηκαν οι Talento Sports Academy (επικράτησαν στον ημιτελικό της Limassol 3on3 με 17-16) μαζί με τους Big Dogs (οι οποίοι στην ημιτελική φάση νίκησαν τους Bucks με 16-14 στην παράταση). Την νίκη στον μεγάλο τελικό πήραν οι Talento Sports Academy με τελικό σκορ 14-9.

Στην κατηγορία των γυναικών αγωνίστηκαν μεταξύ τους οι Moufflons A και ACG με την πρώτη να βγαίνει νικήτρια με τελικό σκορ 21-5. Όσο αφορά την κατηγορία Ανδρών Κ16, στον τελικό προκρίθηκαν οι Hawks και οι Straight Out Of Larnaca. Την νίκη στον μεγάλο τελικό πέτυχαν οι πρώτοι με τελικό σκορ 7-5.

Για την κατηγορία Ανδρών Κ14, την πρώτη θέση κατέκτησαν οι Kings οι οποίοι επικράτησαν στην παράταση τους Golden Guys με τελικό σκορ 8-7. Στον τελικό για την κατηγορία Τροχοκαθίσματος προκρίθηκαν οι Rollers  και ο Πήγασος, με την δεύτερη ομάδα να επικρατεί με 7-5 μετά από παράταση.

Το «Λάρνακα ΟΠΑΠ 3×3» συνδιοργανώθηκε από την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, την ΟΠΑΠ Κύπρου, τον Δήμο Λάρνακας και το σωματείο Ζήνωνας.

Η παρατήτηση του Skala Times είναι η απουσία Δημοτικών Συμβούλων, αλλά και του ίδιου του Δημαρχεύοντα κ. Χριστοδούλου από μια τόσο σημαντική διοργάνωση στη πόλη μας.
Από τις Δημοτικές Ομάδες μόνο η Δημοτική Ομάδα ΑΚΕΛ, με τον Μάριο Κουκουμά, ήταν παρούσα.
Αναρωτιόμαστε γιατί απουσίαζαν όλοι οι άλλοι και ο Δημαρχεύοντας…..

13592737_10157246150295515_7367807397380411178_n

 

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Σπυρίδωνας Π.Κ Σπύρου: “Αυτό το νέο μου θεατρικό έχει στόχο να αναδείξει την αξία του χρόνου, της ζωής, της οικογένειας και των φίλων και πως πρέπει να ζούμε την στιγμή”

Ο Σπυρίδωνας Π. Κ Σπύρου, θεατρικός συγγραφέας, σκηνοθέτης και ηθοποιός, ετοιμάζεται να ανεβάσει το νέο του έργο με τίτλο “Χρόνια Πολλά να μεν τα εκατοστήσεις”

Πολιτιστικό Ημερολόγιο Δήμου Λάρνακας

ΕΚΘΕΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ Έκθεση της Τούλας Λιασή με τίτλο «Συγχρονίζοντας την Ιστορία» Διοργανωτής: Δήμος Λάρνακας Διάρκεια έκθεσης: 26 Απριλίου –  31 Ιουλίου 2024 Ώρες Λειτουργίας:

error: Content is protected !!