Χειροπέδες στον Δημοτικό Γραμματέα Λάρνακας για υποθέσεις κλοπής

cheiropedes-ston-dimotiko-grammatea-larnakas-gia-ypotheseis-klopis

Λάρνακα: Η Αστυνομία συνέλαβε σήμερα το πρωί το Δημοτικό Γραμματέα του Δήμου Λάρνακας, ηλικίας 55 χρόνων, Λευτέρης Εμπεδοκλής, για διευκόλυνση ανακρίσεων που διεξάγει σχετικά με καταγγελίες, μεταξύ των οποίων κλοπής από δημόσιο λειτουργό, δεκασμό, απόσπαση από δημόσιο λειτουργό και διαφθορά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, επιχειρηματίας, που διατηρεί κέντρο διασκέδασης στην παραλία Μακένζη, στη Λάρνακα και διαμένει στο εξωτερικό, κατήγγειλε στο ΤΑΕ Λάρνακας ότι λόγω παρανομιών που υπήρχαν στο υποστατικό του, έδωσε στο Δημοτικό Γραμματέα Λάρνακας το ποσό των 35 χιλιάδων ευρώ σε μετρητά, με σκοπό να διευθετήσει το θέμα.

Ωστόσο, η Αστυνομία που τις τελευταίες ημέρες διεξήγαγε έρευνες στο Δημοτικό Μέγαρο Λάρνακας, δεν εντόπισε να κατατέθηκε οποιοδήποτε ποσό στα ταμεία του Δημαρχείου, ούτε υπήρχε αίτηση ή έγινε οποιαδήποτε διαδικασία προκειμένου να διευθετηθεί το θέμα των παρανομιών, όπως υποστήριξε ο επιχειρηματίας στην καταγγελία του.

Ο Δημοτικός Γραμματέας Λάρνακας συνελήφθη το πρωί στο γραφείο του, στο Δημοτικό Μέγαρο και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του philenews, νωρίς το πρωί ομάδα ανακριτών βρέθηκε στο γραφείο του διερευνώντας διάφορες υποθέσεις για σωρεία θεμάτων. Κατά τη μεταφορά του για ανάκριση, οι ανακριτές πήραν μαζί τους μεγάλο αριθμό φακέλων.

Πηγή: philenews / ΚΥΠΕ

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

error: Content is protected !!