Book for Thought “Άλλαξε τις σκέψεις σου, άλλαξε τη ζωή σου”

gill-edwardsΈνα σημαντικό βιβλίο για κάθε αναγνώστη που θέλει πραγματικά να διευρύνει τους ορίζοντες του και να δει την ζωή, την υγεία, το σώμα και την επιστήμη της ψυχολογίας με άλλο μάτι.

Από την κβαντική φυσική, τα παραδείγματα και τις ιστορίες μέχρι την πλούσια βιβλιογραφία, το βιβλίο αυτό αποτελεί διαμάντι για κάθε βιβλιοθήκη.
Το Skala Times σας το προτείνει εχοντας μόνο τα καλύτερα σχόλια γι αυτό το βιβλίο. Σας το προτείνουμε ως ένα από τα καλύτερα βιβλία στο είδος του των τελευταίων χρόνων.

Ελληνική Έκδοση: Εκδόσεις Διόπτρα, Ιανουάριος 2016.

Γεφυρώνοντας την επιστήμη και την πνευματικότητα, το βιβλίο αυτό εξηγεί μέσα από μια επαναστατική θεραπευτική προσέγγιση, που βασίζεται στις τελευταίες έρευνες, ότι ο νους και το σώμα αποτελούν αδιαχώριστα μέρη της ίδιας δομής και ότι τα συναισθήματα παίζουν καθοριστικό ρόλο στην υγεία και στη νόσηση.

Μας μαθαίνει πως:
* το σώμα μιλά συμβολικά μέσα από τα συμπτώματα και τις παθήσεις
* οι αρνητικές σκέψεις ενεργοποιούν στο σώμα την αντίδραση στρες που οδηγεί στη νόσηση
* η απαλλαγή από τα παλιά μοτίβα σκέψης μπορεί όχι μόνο να αντιστρέψει τους μηχανισμούς της νόσησης και να θεραπεύσει τραύματα, αλλά επίσης να προσελκύσει πιο θετικά γεγονότα και αίσιες συνθήκες στη ζωή σας.

Με τη δύναμη της συνειδητότητας μπορούμε να απελευθερωθούμε από τα περιοριστικά μοτίβα και να δημιουργήσουμε μια ζωή γεμάτη υγεία και ευτυχία

timthumbΣχετικά με την Συγγραφέα Gill Edwards
Η κλινική ψυχολόγος Gill Edwards εργαζόταν στο βρετανικό Εθνικό Σύστημα Υγείας μέχρι το 1989, όταν μια μυστικιστική εμπειρία τής άλλαξε τη ζωή και την οδήγησε να γίνει συγγραφέας. Ασχολήθηκε με την ψυχοσωματική ιατρική τα τελευταία τριάντα χρόνια και μελέτησε σε βάθος τη μεταφυσική και το σαμανισμό. Δημιούργησε εργαστήρια Θεραπείας με τη Δύναμη της Συνειδητότητας σε όλη τη Βρετανία.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Η Ελευθερία του Τύπου στη Κύπρο διανύει την ζωή εν τάφω χωρίς να αναμένεται καμιά ανάσταση, τουλάχιστον στο εγγύς μέλλον

Παγκόσμια Ημέρα για την Ελευθερία του Τύπου Της Γιώτας ΔημητρίουΑρχισυντάκτρια SkalaTimes “Με απόφαση της UNESCO, για το έτος 2024, η επέτειος της 3ης Μαΐου είναι

Δευτέρα της Λαμπρής στην Ορόκλινη με διασκέδαση, παιχνίδια, μουσική διαγωνισμούς και δωρεάν φλαούνες και ποτό

Ο πρόεδρος του κοινοτικού συμβουλίου Ορόκλινης κύριος Νεόφυτος Φακοντής και τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου διοργανώνουν ένα υπέροχο πρόγραμμα για τη Δευτέρα του Πάσχα, 6

error: Content is protected !!