Διαμαρτυρία κατά της αδειοδότησης εργοστασίου χρυσού στη Αραδίππου

K

Πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε απόψε, 30 Νοεμβρίου, κατά της απόφαση του Δήμου Αραδίππου να αδειοδοτήσει τη χωροθέτηση εργοστασίου χρυσού που έχει χαρακτηριστεί ως βαριάς βιομηχανίας, στη Βιομηχανική περιοχή Αραδίππου – Καλού Χωριού, που είναι ελαφριάς βιομηχανίας.
LΤην πορεία διοργάνωσαν οι τρεις ομάδες πολιτών:
«Κάτοικοι της πόλης και Επαρχίας Λάρνακας, Αραδίππου Κρασά»,
«Ομάδας Πρωτοβουλίας Δρομολαξιάς – Μενεού»
και «Λάρνακα εν Δράσει».
Περισσότεροι από 80 διαδηλωτές, κρατώντας πανό, συγκεντρώθηκαν λίγο μετά τις έξι το απόγευμα έξω από το Δημαρχείο Αραδίππου.
Οι πολίτες πραγματοποίησαν πορεία προς τα Αγάλματα τα οποία βρίσκονται στο κέντρο της Αραδίππου και στη συνέχεια επέστρεψαν πίσω στο Δημαρχείο.
Στην εκδήλωση παρεβρέθηκαν και o Πρόεδρος και Βουλευτής του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών κ. Περδίκης, ο βουλευτής του ΑΚΕΛ κ. Γεωργίου, η Επαρχιακή Γραμματέας ΑΚΕΛ Λάρνακας Χρυστάλλα Αντωνίου, η νεοεκλεγείσα Πρόεδρος του Περιβαλλοντικού Κινήματος Λάρνακας Γιώτα Δημητρίου, ο Αντιπρόεδρος του Κινήματος κ. Σωτήρης Άρνος καθώς και η Δημοτικός Σύμβουλος Αραδίππου Ευανθία και ο Δημοτικός Σύμβουλος Λάρνακας Άθως Καζαντζής.
O αγώνας κατά της παράνομης και επικίνδυνης βιομηχανοποίησης της πόλης και επαρχίας Λάρνακας συνεχίζεται!
FGHbHDM2E

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Πρωτομαγιά, δεν είναι αργία, είναι απεργία

Καθιέρωση της Πρωτομαγιάς H 1η Μαΐου καθιερώθηκε ως η Παγκόσμια Ημέρα των Eργατών στις 20 Ιουλίου 1889 κατά τη διάρκεια του ιδρυτικού συνεδρίου της Δευτέρας Διεθνούς στο Παρίσι,

error: Content is protected !!