“The Moustajin” Eκδηλώσεις ενημέρωσης του καρκίνου του προστάτη, των όρχεων αλλά και της ψυχικής υγείας των ασθενών!

12187841_1657810507820989_3144442400293996075_n

Tην Κυριακή 15 Νοεμβρίου, το Old Market St. από τις 17:00 μεταμορφώνεται σε «ζωντανές πινακίδες» ευαισθητοποίησης, στήριξης και συλλογής χρημάτων για την ενημέρωση, πρόληψη και θεραπεία του καρκίνου του προστάτη, των όρχεων αλλά και της ψυχικής υγείας των ασθενών!

Απολαμβάνοντας τις λαχταριστές λιχουδιές από το Urban souls street food και τα εκπληκτικά cocktails του Old Market St., καλούνται οι άντρες να ξυριστούν και να αφήσουν μουστάκι, βοηθώντας έτσι στην ενημέρωση για τον αντρικό καρκίνο.

Τα έμπειρα χέρια του Nick’s Barber shop έχουν την δυνατότητα να δημιουργήσουν το πιο κολακευτικό μουστάκι για κάθε επισκέπτη!

Ένα πάρτυ όμως δεν είναι ποτέ ολοκληρωμένο αν δεν υπάρχουν εκπλήξεις και φυσικά αν δεν υπάρχει… after party. Για αυτό, θα φροντίσει με τις απίστευτες μελωδίες του, ο DJK Κύπρος Καραβίωτης .

Την εκδήλωση οργανώνει η ομάδα Animi σε συνεργασία με το Movember Cyprus, το Old Market St. και την ΚΕΟ, ενώ αξίζει να δείτε το video που ετοίμασε η ομάδα ANIMI για την προώθηση του Movember και της εκδήλωσης στο YouTube:
https://www.youtube.com/watch?v=LjdYFdamhUU .

Facebook Event:
https://www.facebook.com/events/1488070414832406/

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Σπυρίδωνας Π.Κ Σπύρου: “Αυτό το νέο μου θεατρικό έχει στόχο να αναδείξει την αξία του χρόνου, της ζωής, της οικογένειας και των φίλων και πως πρέπει να ζούμε την στιγμή”

Ο Σπυρίδωνας Π. Κ Σπύρου, θεατρικός συγγραφέας, σκηνοθέτης και ηθοποιός, ετοιμάζεται να ανεβάσει το νέο του έργο με τίτλο “Χρόνια Πολλά να μεν τα εκατοστήσεις”

Πολιτιστικό Ημερολόγιο Δήμου Λάρνακας

ΕΚΘΕΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ Έκθεση της Τούλας Λιασή με τίτλο «Συγχρονίζοντας την Ιστορία» Διοργανωτής: Δήμος Λάρνακας Διάρκεια έκθεσης: 26 Απριλίου –  31 Ιουλίου 2024 Ώρες Λειτουργίας:

error: Content is protected !!