Σώσε τον Ακάμα: Υπόγραψε για κήρυξη της περιοχής NATURA 2000 του Ακάμα σε Εθνικό Πάρκο Ακάμα

ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΚΑΜΑ-ΜΠΟΡΕΙΣ!

788598_orig
Η περιβαλλοντική οργάνωση «Φίλοι του Ακάμα» διεξάγει συλλογή υπογραφών 
PETITION μέσω διαδικτύου με αίτημα την κήρυξη της προστατευόμενης περιοχής Ακάμα σε Εθνικό Πάρκο. Η Κύπρος για να ευημερήσει χρειάζεται την πίεση των πολιτών της προς τις  κυβερνήσεις. Η Κύπρος και ο Ακάμας σε χρειάζεται!

https://goo.gl/HZJ8yt

Ο κλοιός γύρω από τον Ακάμα στενεύει. Πολύ σύντομα θα παρθούν καίριες αποφάσεις για το μέλλον της περιοχής.

Μπορούμε να σώσουμε τον Ακάμα, αυτό το ανεκτίμητο διαμάντι της Κύπρου; Ναι, φτάνει να πετύχουμε την κήρυξη του πρώτα σε Εθνικό Πάρκο.

Μόνο έτσι θα αποφευχθεί η καταστροφή του από την καιροφυλαχτούσα ΑΣΥΜΒΑΤΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ για χάρη  μεγαλοϊδιοκτητών.

Μόνο έτσι θα ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ προοπτικές για ένα αειφόρο τρόπο  ουσιαστικής ANAΠΤΥΞΗΣ  μέσα στα χωριά του Ακάμα προς όφελος των κατοίκων τους!

Ψήφισε και ‘συ για να σώσεις τον Ακάμα!

https://secure.avaaz.org/el/petition/Proedro_tis_Kypriakis_Dimokratias_Kiryxi_tis_periohis_NATURA_2000_toy_Akama_se_Ethniko_Parko_Akama/

Το ψήφισμα:
Κήρυξη της περιοχής NATURA 2000 του Ακάμα σε Εθνικό Πάρκο Ακάμα

Καλούμε τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, το Υπουργικό Συμβούλιο και τη Βουλή, όπως προχωρήσουν άμεσα στην κήρυξη της προστατευόμενης περιοχής NATURA 2000 της χερσονήσου του Ακάμα σε Εθνικό Πάρκο Ακάμα για αποτελεσματική προστασία του από τις όποιες πιέσεις για οικοδομική και άλλη δραστηριότητα ή λεγόμενη ανάπτυξη ασυμβίβαστη με τις αρχές της προστασίας της φύσης εντός των περιοχών προστασίας και να κωφεύσουν σε πιέσεις που εξασκούνται από μεμονωμένους επιχειρηματίες με σκοπό να αλλοιωθεί το δημοσιευμένο Διαχειριστικό Σχέδιο NATURA 2000 Ακάμα. Επίσης καλούμε τον πρόεδρο της Δημοκρατίας να στηρίξει με έργα και όχι με λόγια την βιώσιμη ανάπτυξη των χωριών του Ακάμα.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Πρωτομαγιά, δεν είναι αργία, είναι απεργία

Καθιέρωση της Πρωτομαγιάς H 1η Μαΐου καθιερώθηκε ως η Παγκόσμια Ημέρα των Eργατών στις 20 Ιουλίου 1889 κατά τη διάρκεια του ιδρυτικού συνεδρίου της Δευτέρας Διεθνούς στο Παρίσι,

error: Content is protected !!