Καληνύχτα Λάρνακα!

Της Έλενας Παπαμιχαήλ

Larnaka-Marina
Προς όλους εκείνους που έσπευσαν να με κατηγορήσουν ότι αντιδρώ σε κάθε είδους ανάπτυξη στην πόλη μου και μάλιστα ανάμεσά τους γνωστοί μεγαλοεπιχειρηματίες που τα έβαλαν μαζί μου και είναι τιμή μου(!!!) για αυτό, ας μας πουν τώρα αν αισθάνονται χαρούμενοι από αυτή τη δήλωση του Υπουργού Συγκοινωνιών, για το λιμάνι της Λάρνακας!!!
Έχουμε και λέμε… Το πρώτο τρίμηνο του 2016, η κυβέρνηση θα προχωρήσει στην προκήρυξη νέου διαγωνισμού για εξεύρεση επενδυτή, ο οποίος θα αναλάβει την ενιαία ανάπτυξη της μαρίνας και του λιμανιού Λάρνακας, ενώ μέχρι το τέλος του μήνα αναμένεται να προκηρύξουν διαγωνισμό για ανεύρεση συμβούλων! Ένα λιμάνι, που όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει βιομηχανικό, μία μαρίνα που θα έπρεπε να είναι πρότυπο για άλλες μαρίνες στην Κύπρο και η κυβέρνηση ψάχνει ακόμα για συμβούλους! Ξέχασα και την κοινοπραξία ΖΗΝΩΝ, που όλα αυτά τα χρόνια μας κοίμιζε με τα ψέματά της, ότι δήθεν είχε στα χέρια της εκατομμύρια, για την ενιαία ανάπτυξη!
Καληνύχτα Λάρνακα!!!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Γίνεται πόλος έλξης για επενδύσεις στον τουρισμό η Λάρνακα-15 νέα ξενοδοχεία σε έξι χρόνια, έρχονται άλλα 25

Ευοίωνο όσο ποτέ άλλοτε προδιαγράφεται το μέλλον της Λάρνακας σε ό,τι αφορά τις επενδύσεις σε τουριστικές αναπτύξεις, οι οποίες αναμένεται να βελτιώσουν και να αναβαθμίσουν

error: Content is protected !!