“Γονείς από προκλήσεις….σε λύσεις”

Το Ίδρυμα Πολιτιστικής Δημιουργίας για Παιδιά και Νέους, ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Ιούλιο του 2010 με την έγκριση και τη στήριξη των Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού.

Στόχος του Ιδρύματος, «η συνύπαρξη Τεχνών» σε ένα χώρο στη Λάρνακα για παιδιά και εφήβους, και γενικά νέους όλων των ηλικιών παρέχοντας συνάμα στήριξη σε άτομα και ομάδες με όραμα συνυφασμένο με το δικό μας.

Το Δ.Σ. του Ιδρύματος απαρτίζεται από: Πολιτιστικές Υπηρεσίες Υπουργείου Παιδείας (κ Πέτρο Δυμιώτη), Δήμο Λάρνακας (κ. Πέτρο Χριστοδούλου), Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών (κ Κώστα Κατσώνη), Ομοσπονδία Συνδέσμου Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης Λάρνακας ( κ Γιώργο Μαυρομμάτη), Ομοσπονδία Συνδέσμου Γονέων Δημοτικής Εκπαίδευσης Λάρνακας (κ Νίκο Νικολάου) και Αναπτυξιακή Εταιρεία Επαρχίας Λάρνακας ( κ Μιχάλη Ζάνο).

Διεύθυνση: Πανδώρας 37, 6042 Λάρνακα (πίσω από το Νέο Νοσοκομείο Λάρνακας)
Τηλ.Επικοινωνίας: 24664622
Email: infoyouthfoundationlarnaca@gmail.com

Στις 30 Σεπτεμβρίου το Ίδρυμα Πολιτιστικής Δημιουργίας σας προσκαλεί σε μια επίκαιρη διάλεξη που αφορά όλους τους γονείς.
“Γονείς από προκλήσεις…..σε λύσεις”, με την Έλενα Χατζηγεωργίου Προπονητή ζωής και Επιχειρήσεων με ειδίκευση σε χρωματοθεραπεία και NLP.
Στις 6.30 το απόγευμα στο Tudor Inn.
Είσοδος ελεύθερη σε όλους!

idruma

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

error: Content is protected !!