ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ ΔΕ ΞΑΝΑΠΑΩ ΒΕΡΟΛΙΝΟ

2015 ΝΕΟΣ ΔΙΣΚΟΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ ΔΕ ΞΑΝΑΠΑΩ ΒΕΡΟΛΙΝΟ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ ΔΕ ΞΑΝΑΠΑΩ ΒΕΡΟΛΙΝΟΟλοκληρώθηκαν πριν από λίγες μέρες οι ηχογραφήσεις του νέου δίσκου του Σταύρου Χατζησάββα στο στούντιο του Γιώργου Κολιά στη Λεμεσό. 

Ο καινούργιος δίσκος περιλαμβάνει έξι τραγούδια σε ποίηση Λεωνίδα Μαλένη. Ένα από τα τραγούδια, αξίζει να σημειωθεί με μουσική και ποίηση από τον Σταύρο Χατζησάββα και με τίτλο ‘Θα βγούμε νικητές’, είχε υποβληθεί στον διαγωνισμό για την επιλογή του κυπριακού τραγουδιού, που θα εκπροσωπούσε την Κύπρο στην Eurovision το 2015. Το τραγούδι αποσύρθηκε από τον δημιουργό του γιατί η διοργανώτρια αρχή, με τις πράξεις και ενέργειες της, δημιούργησε υποψήφιους δυο κατηγοριών. 

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ένα από τα τραγούδια είναι βασισμένο σε αποσπάσματα του ποιήματος του Λεωνίδας Μαλένη ‘Μου λες πως η πατρίδα είναι..’ τίτλος του ‘Ένα μωράκι που οι γιατροί το είχαν ξεγράψει’. Άξιο αναφοράς είναι ότι στο τραγούδι ‘Δε ξαναπάω Βερολίνο‘ ακούγεται και η φωνή του Αδόλφου Χίτλερ. Τα υπόλοιπα τραγούδια του δίσκου είναι ‘Πέντε αλήθειες ψέματα εκατό’, ‘Γιορτάζω’ και ‘Χαίρε μικρή μητέρα’

Την μουσική των τραγουδιών επιμελήθηκε ο Σταύρος Χατζησάββας ενώ τις ενορχηστρώσεις των τραγουδιών και την εποπτεία των ηχογραφήσεων είχε ο Γιώργος Κολιάς. Τα γραφικά των εξώφυλλων επιμελήθηκε ο Λεωνίδας Μαλένης. Και σε αυτό τον δίσκο τους οι δημιουργοί επέλεξαν, οι θεματικές πτυχές των τραγουδιών τους να είναι πολιτικά και ερωτικά τραγούδια. 


Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Γίνεται πόλος έλξης για επενδύσεις στον τουρισμό η Λάρνακα-15 νέα ξενοδοχεία σε έξι χρόνια, έρχονται άλλα 25

Ευοίωνο όσο ποτέ άλλοτε προδιαγράφεται το μέλλον της Λάρνακας σε ό,τι αφορά τις επενδύσεις σε τουριστικές αναπτύξεις, οι οποίες αναμένεται να βελτιώσουν και να αναβαθμίσουν

error: Content is protected !!