Gallery online ΜΗΝΑΣ ΑΛΕΞΙΟΥ

Ο Μηνάς Αλεξίου γεννήθηκε στη Λάρνακα. Καταγεται απο την Αραδιππου και σπούδασε Καλές Τέχνες στο Πανεπιστήμιο UCA του Canterbury, UK, απ’ όπου αποφοίτησε το 2010. Κατά τη διάρκεια του τελευταίου έτους των σπουδών του, είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με τοιχογράφους και διακοσμητές στην Αγγλία και Φιλανδία. Μοναδική εμπειρία θεωρεί τη συμμετοχή του σ’ ένα project στη Φιλανδία, όπου οι καλλιτέχνες έπρεπε μέσα σε 3 εβδομάδες να δημιουργήσουν 14 τοιχογραφίες μέσα στο μεγαλύτερο μέχρι τότε στον κόσμο κρουαζιερόπλοιο, το ‘Allure of the Seas’. Το 2012 εργάστηκε για ένα χρόνο στον τομέα της συντήρησης και διακόσμησης ιστορικών κτηρίων στο Λονδίνο.

Ο Μηνας ελαβε μερος σε αρκετες ομαδικες εκθεσεις ενω τον Οκτωβριο του 2014 παρουσιασε την πρωτη του ατομικη εκθεση στον Πολυχωρο Αποθηκες στην Λαρνακα.

Απο τον Νοεμβριο του 2014 μεχρι τον τελος Μαρτιου 2015 εργαστηκε ως εθελοντης στην Ελλαδα και συγκεκριμενα στην Κομοτηνη στα πλαισια ενως Ευρωπαικου προγραμματος . Ως εθελοντης αναλαμβανε την δημιουργια δρασεων, εκθεσεων και διαφορων εκδηλωσεων κατα των φυλετικων διακρισεων, της ξενοφοβιας, της βιας κατα των παιδιων και γυναικων καθως επισης συμμετειχε και σε παρουσιασεις με θεμα τα Ανθρωπινα δικαιωματα σε γυμνασια και λυκεια της Κομοτηνης.

Η δουλεια του Μηνα μπορει να χαρακτηριστει συμβολικη, εξπρεσσιονιστικη, και αφηρημενη. Πηγη εμπνευσης του τα χρωματα της φυσης, οι κοινωνικες και προσωπικες δυσκολιες που βιωνουμε ολοi καθως και απλες καθημερινες στιγμες που νοσταλγουμαι οταν δεν τις ζουμε στο τωρα. 

Τα πιο κάτω έργα του μπορείτε να τα βρείτε μέσω του Gallery online του Skala Times, στο τηλέφωνο 99843101.

ΕΡΓΑ του στο Gallery online του Skala Times:

1. ΤΙΤΛΟΣ “Sweet memories” (28cm x 28cm mixed media on board) €130

2. ΤΙΤΛΟΣ “Beyond my palette” (31cm x 31 cm acrylic on board) €130 

3. ΤΙΤΛΟΣ : “Με μια βαλιτσα στο χερι…”  (31cm x 31cm mixed media on canvas) €150 euros

4. ΤΙΤΛΟΣ: “Blurry face” (31cm x 31 cm mixed media on board) €120 

5. TITLOS  “Καρναβαλι, ο αναποδος κοσμος” (‘Mundus reversus’ 100 cm x 80 cm,  Mixed media on canvas) €500 euros

6. TITLOS “Ζηλευω το μικρο σου το γατι…” (90cm x 30cm , mixed media on canvas) €300

7. TITLOS “love is in the air” (71 cm x 56 cm , mixed media on canvas) €300 
minas 1minas 2minas 3minas 4minas 5minas 6minas 7

 

 

 

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Σπυρίδωνας Π.Κ Σπύρου: “Αυτό το νέο μου θεατρικό έχει στόχο να αναδείξει την αξία του χρόνου, της ζωής, της οικογένειας και των φίλων και πως πρέπει να ζούμε την στιγμή”

Ο Σπυρίδωνας Π. Κ Σπύρου, θεατρικός συγγραφέας, σκηνοθέτης και ηθοποιός, ετοιμάζεται να ανεβάσει το νέο του έργο με τίτλο “Χρόνια Πολλά να μεν τα εκατοστήσεις”

Πολιτιστικό Ημερολόγιο Δήμου Λάρνακας

ΕΚΘΕΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ Έκθεση της Τούλας Λιασή με τίτλο «Συγχρονίζοντας την Ιστορία» Διοργανωτής: Δήμος Λάρνακας Διάρκεια έκθεσης: 26 Απριλίου –  31 Ιουλίου 2024 Ώρες Λειτουργίας:

error: Content is protected !!