Από την συναυλία του Robbie Williams…Με αγάπη!

Γράφει η Μυράντα Ορθοδόξου

1Η έναρξη των 20χρονων του Rock Wave Festival της Αθήνας εορτάστηκαν όπως τους άξιζε: σαν ένα τεράστιο εντυπωσιακά τρελό πάρτι γενεθλίων!

Ακόμα να πιστέψω, όχι τόσο το ίδιο το γεγονός όσο, το θέαμα που απολαύσαμε! Περίμενα βέβαια ένα σόου ανάλογο του ονόματος του Robbie Williams, αλλά με μια επιφύλαξη για να είμαι ειλικρινής. Να μωρέ… είναι που πέρασαν τα χρόνια και δεν είμαι πια η 13χρονη έφηβη που κρεμούσε αφίσες στον τοίχο του δωματίου και τσίριζε με κάθε ρεφραίν που έπαιζε στο ραδιόφωνο. Κι από την άλλη είναι και τα χρόνια, οι καταχρήσεις κι όλα τα άλλα που βαραίνουν πλέον στην πλάτη του καλού μας Robbie Williams. Κι όμως…διαψεύστηκαν όλες μου οι επιφυλάξεις πανηγυρικά!

Μετά από ένα μεγάλο- βαρετό κι ασήκωτο- απόγευμα στο «περίμενε τον καλλιτέχνη», μετά4
από τον ιδρωμένο ποδαρόδρομο, το πηγαινέλα δεξιά αριστερά επιτέλους σκοτείνιασε για τα καλά και πλησίασε η ώρα. Και όσο πλησίαζε ευχόμουν να μας αποζημιώσει για όλη αυτήν την καυτή αναμονή. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΙΛΕ! Η γνώριμη αγορίστικη φωνή από τον (40άρη πια)
Robbie μας συστήνεται- με το χαρακτηριστικό, αθυρόστομο και παιδικά αγαπησιάρικο ύφος «HELLO ATHENS! I’M ROBBIE WILLIAMS AND FOR THE NEXT TWO HOURS YOUR ASSES ARE MINE». Κύματα ενέργειας, το σαρδόνιο χαμόγελο με το πονηρό βλέμμα σε μεγάλες οθόνες να ξεσηκώνει κάθε κύτταρο εφηβικής ενέργειας που είχε ξεχαστεί στις σκονισμένες γωνιές του εγκεφάλου μας! Ένα κοινό, περίπου στις 40 000, που έμοιαζε ακόμα μουδιασμένο από το θέαμα και αποχαυνωμένο από την καταιγιστική παρουσία του τυπάκου που βρισκόταν πάνω- κάτω δεξιά- αριστερά στη σκηνή. Με απίστευτη ευκολία, ερχόταν σε επικοινωνία με ένα κοινό χιλιάδων θεατών που στο τέλος ταρακουνιόταν στους ρυθμού, ενός αιώνια αεικίνητου τρελοεγγλέζου! Ο ίδιος και πάλι δε σταματούσε να μας προκαλεί και να μας παρασύρει μαζί του είτε τραγουδιστικά, είτε μουσικά, είτε πειράζοντας, κολακεύοντας και περιπαίζοντας. Όλοι εμείς, μαγνητισμένοι στον ρυθμό του!


5Προσεγμένα σκηνικά, αντιπροσωπευτικά μιας αξιοπρεπούς αγγλικής παραγωγής, που δεν είδαμε ξανά σε ανάλογα σόου εντός Ελλάδας, και ίσως δε θα ξαναδούμε!

Συγκινητικά όμορφη η παρουσία του πατέρα του στη σκηνή και το τραγούδι που μοιράστηκαν «To be better man» καθώς συνόδευε με την κιθάρα ο Robbie.

Η ερμηνεία του «Bohemian Rhapsody» με τους Queen σε φόντο και την αφιέρωση στον Φρέντυ Μέρκιουρι ήταν ίσως η δυνατότερη στιγμή της βραδιάς. Ίσως όμως να ήταν και το θεαματικό κλείσιμο με το κλασικό πλέον «Angels» υπό τη συνοδεία πυροτεχνημάτων και των χαζών 40 000 χαμόγελων μας!

Μοναδική εμπειρία και τα λόγια είναι κάτι περισσότερο από περιττά!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ανακοίνωση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας για την Ειδική Έκθεση με θέμα: «Έλεγχος Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας»

Η Ελεγκτική Υπηρεσία γνωστοποιεί ότι η Ειδική Έκθεση με θέμα: «Έλεγχος Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας», που ετοιμάστηκε από την Ελεγκτική Υπηρεσία, έχει αναρτηθεί σήμερα

Συνεχίζεται το “έργο” στην Αραδίππου / ΑΚΕΛ για Εκλογές 2024: Οι αλήθειες για την ανεπαρκή διαχείριση των οικονομικών του Δήμου Αραδίππου, Κρυφτό από τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Πάρτο για συμμετοχή σε debate

Εκλογές 2024: Οι αλήθειες για την ανεπαρκή διαχείριση των οικονομικών του Δήμου Αραδίππου. Κρυφτό από τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Πάρτο για συμμετοχή σε debate. Σε

Μεγάλη Δευτέρα

Σύμφωνα με το χριστιανικό εορτολόγιο καθιερώθηκε να ονομάζεται Μεγάλη Δευτέρα η επόμενη ημέρα του εορτασμού της Κυριακής των Βαΐων όπου και ξεκινά η εβδομάδα των

error: Content is protected !!