Τιμητική βραδιά για την πολύτεκνη μάνα στο Δήμο Λιβαδίων

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΠραγματοποιήθηκε στις  13 Μάιου 2015,  εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Λιβαδιών για να τιμήσουν την πολύτεκνη μάνα η οποία έδωσε στην πατρίδα μας έξι παιδιά και άνω.

Η εκδήλωση έγινε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου με πλήθος κόσμου να καταφθάνει στο Δημοτικό Μέγαρο για να παρευρεθεί σε μια βραδιά αφιερωμένη στη πολύτεκνη μάνα.

Το πρόβλημα της υπογεννητικότητας είναι ένα από τα πιο σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η Κύπρος. Η Κύπρια Πολύτεκνη Μάνα είναι ο καθοριστικός και ουσιαστικός παράγοντας άμβλυνσης αυτού του προβλήματος.

Ο Δήμαρχος μέσα από την ομιλία του διευκρίνησε ότι «ο κατάλογος των πολύτεκνων στάλθηκε από την Παγκύπρια Οργάνωση Πολύτεκνων και βάση αυτού βραβεύουμε απόψε τις πολύτεκνες μάνες». Κάλεσε όσες πολύτεκνες οικογένειες δεν βρίσκονται στην λίστα της Οργάνωσης «να δηλώσουν τα ονόματα τους στα γραφεία του Δήμου»OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ακόμη μια βιβλιοπαρουσίαση για παιδιά στη Κοινοτική Βιβλίοθήκη Ορόκλινης με τη συγγραφέα Αικατερίνη Ζένιου

Αυτό το Σάββατο, η Παιδική Λέσχη Φιλαναγνωσίας της Βιβλιοθήκης του Κοινοτικού Συμβουλίου Ορόκλινης, φιλοξενεί την συγγραφέα Αικατερίνη Ζένιου, και μας παρουσιάζει διαδραστικά το παραμύθι “ΖΗΤΕΙΤΑΙ

error: Content is protected !!