“Winx Club: Τhe Mystery of the Abyss” για το Συσσίτιο Λάρνακας

laxeio0Σε μια εποχή όπου το υφιστάμενο σύστημα ωθεί τους ανθρώπους στην οικονομική εξαθλίωση και άλλα δεινά, τα κοινωνικά παντοπωλεία και τα συσσίτια φυτρώνουν καθημερινά για να καλύψουν βασικές ανάγκες συνανθρώπων μας.

Το συσσίτιο Λάρνακας φροντίζει για το φαγητό (μαγειρευτό) εκατοντάδων συμπολιτών μας, στη Λάρνακα, καθημερινά.

Με την ευγενή χορηγία του K Cineplex στη Λάρνακα, διατίθενται λαχνοί προς 2 ευρώ το ένα για στήριξη του Συσσίτιου Λάρνακας. Όσοι προμηθευτούν το λαχνό θα μπορούν να παρακολουθήσουν την Κυριακή 10 Μαίου στις 11 το πρωί την παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων “Winx Club: The Mystery of the Abyss”.

Αγοράζοντας λοιπόν το λαχνό, προς 2 ευρώ τον ένα, επωφελείται η ψυχή σας αφού συμβάλλεται στην αλληλεγγύη που προσφέρει το Συσσίτιο Λάρνακας, αλλά συνάμα επωφελείστε και οικονομικά αφού με μόνο 2 ευρώ μπορείτε να παρακολουθήσετε παιδική ταινία στους κινηματογράφους K Cineplex, την Κυριακή 10 Μαίου.

OΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΛΑΧΝΩΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΣΥΣΣΙΤΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείται και από το Skala Times, στο τηλέφωνο 99843101 

Winx-Club-The-Mystery-of-the-Abyss-post

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ακόμη μια βιβλιοπαρουσίαση για παιδιά στη Κοινοτική Βιβλίοθήκη Ορόκλινης με τη συγγραφέα Αικατερίνη Ζένιου

Αυτό το Σάββατο, η Παιδική Λέσχη Φιλαναγνωσίας της Βιβλιοθήκης του Κοινοτικού Συμβουλίου Ορόκλινης, φιλοξενεί την συγγραφέα Αικατερίνη Ζένιου, και μας παρουσιάζει διαδραστικά το παραμύθι “ΖΗΤΕΙΤΑΙ

error: Content is protected !!