Σύσταση Συμβουλίου Δημάρχων Πόλης και Επαρχίας Λάρνακας

lourouΠραγματοποιήθηκε τη Δεύτερα, 9 Φεβρουαρίου 2015, στα Γραφεία του Δήμου Λάρνακας, σύσκεψη των Δημάρχων Πόλης και Επαρχίας Λάρνακας, με θέματα την εξέταση ευρύτερης Διαδημοτικής Συνεργασίας καθώς και για τη Μεταρρύθμιση της Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Κατά την σύσκεψη αποφασίστηκε η σύσταση και λειτουργία Συμβουλίου Δημάρχων Πόλης και Επαρχίας Λάρνακας.

Οι Δήμαρχοι αντιλαμβανόμενοι το μεταβαλλόμενο πλαίσιο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης κρίνουν ότι οι μηνιαίες συναντήσεις θα αποτείνουν αφετηρία για συζήτηση θεμάτων όπως η συμπλεγματοποίηση υπηρεσιών (Τροχονομίας, Τεχνικών Υπηρεσιών, Καθαριότητας και Υγειονομείου) καθώς και η από κοινού αντιμετώπιση γενικών θεμάτων όπως η οικονομική αυτοτέλεια των Δήμων.

Γι’ αυτό, αποφασίστηκε επίσης, όπως το Συμβούλιο Δημάρχων συνεδριάζει μια φορά το μήνα με εκ περιτροπής Προεδρία ενός εκ των Δημάρχων και καθοριστεί η επόμενη σύσκεψη από την Προεδρία του Δημάρχου Λευκάρων εντός του Μαρτίου.

Επίσης, μελετήθηκαν οι εισηγήσεις του Εργαστηρίου Μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ένωσης Δήμων Κύπρου και αποφασίστηκε ομόφωνα η υιοθέτηση των εισηγήσεων και από το Συμβούλιο Δημάρχων Επαρχίας Λάρνακας.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Σπυρίδωνας Π.Κ Σπύρου: “Αυτό το νέο μου θεατρικό έχει στόχο να αναδείξει την αξία του χρόνου, της ζωής, της οικογένειας και των φίλων και πως πρέπει να ζούμε την στιγμή”

Ο Σπυρίδωνας Π. Κ Σπύρου, θεατρικός συγγραφέας, σκηνοθέτης και ηθοποιός, ετοιμάζεται να ανεβάσει το νέο του έργο με τίτλο “Χρόνια Πολλά να μεν τα εκατοστήσεις”

Πολιτιστικό Ημερολόγιο Δήμου Λάρνακας

ΕΚΘΕΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ Έκθεση της Τούλας Λιασή με τίτλο «Συγχρονίζοντας την Ιστορία» Διοργανωτής: Δήμος Λάρνακας Διάρκεια έκθεσης: 26 Απριλίου –  31 Ιουλίου 2024 Ώρες Λειτουργίας:

error: Content is protected !!