Οι ΤΕΧΝΕΣ και η ΛΑΡΝΑΚΑ

FLYER ARTΤο Alexander College/ University of the West of England, σας προσκαλεί στη Διάλεξη / Ανοικτή Συζήτηση με θέμα:
Οι ΤΕΧΝΕΣ και η ΛΑΡΝΑΚΑ

Διοργανώτης: Alexander College / UWE
Ημέρα: Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου
Ωρα: 7.00μ.μ
Χώρος: Θέατρο Alexander College / UWE

Η διάλεξη / Ανοικτή Συζήτηση θα δώσει την ευκαιρία σε καλλιτέχνες αλλά και κατοίκους της πόλης του Ζήνωνα και των γύρω περιοχών να εκφράσουν εισηγήσεις ίσως και προβληματισμούς όσον αφορά τις εικαστικές τέχνες και τη Λάρνακα.

Μέσα από την ανοικτή συζήτηση θα γίνει ανταλλαγή ιδεών με γνώμονα μια ακόμη καλύτερη πόλη όσον αφορά στα εικαστικά, αλλά και την αγάπη για τις τέχνες.

Το πάνελ θα απαρτίζουν οι καλλιτέχνες: Μιχαήλ Ηλία (εκ μέρους του ομίλου ΑΡΤΙΟΝ) Αθηνά Φρεναρίτου, Αντώνης Τζιαρίδης, και οι καθηγητές του Κλάδου Καλών Τεχνών του Alexander College / UWE Αγγέλα Κυριάκου και Aλέξανδρος Κυριακίδης

Όλες οι εισηγήσεις, ιδέες, προβληματισμοί θα δημοσιοποιηθούν μετά την Διάλεξη / Ανοικτή Συζήτηση τόσο στην ιστοσελίδα του Alexander College / UWE, όσο και σε Δελτίο Τύπου το οποίο θα αποσταλεί στα ΜΜΕ.

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/505483619593071/?ref_newsfeed_story_type=regular

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Σπυρίδωνας Π.Κ Σπύρου: “Αυτό το νέο μου θεατρικό έχει στόχο να αναδείξει την αξία του χρόνου, της ζωής, της οικογένειας και των φίλων και πως πρέπει να ζούμε την στιγμή”

Ο Σπυρίδωνας Π. Κ Σπύρου, θεατρικός συγγραφέας, σκηνοθέτης και ηθοποιός, ετοιμάζεται να ανεβάσει το νέο του έργο με τίτλο “Χρόνια Πολλά να μεν τα εκατοστήσεις”

Πολιτιστικό Ημερολόγιο Δήμου Λάρνακας

ΕΚΘΕΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ Έκθεση της Τούλας Λιασή με τίτλο «Συγχρονίζοντας την Ιστορία» Διοργανωτής: Δήμος Λάρνακας Διάρκεια έκθεσης: 26 Απριλίου –  31 Ιουλίου 2024 Ώρες Λειτουργίας:

error: Content is protected !!