Tα παιδιά “υιοθέτησαν” ένα… πάρκο!

???????????????????????????????Μια όμορφη και συγκινητική στιγμή έζησαν οι δημότες Λιβαδιών.

Μια «ευαίσθητη» κίνηση από μαθητές του Δημοτικού σχολείου, οι οποίοι έδειξαν ότι οι νέοι ενδυναμώνουν την περιβαλλοντική συνείδηση.

Στις 6 Φεβρουαρίου 2015,  μαθητές από το Δημοτικό Σχολείο Λιβαδιών και συγκεκριμένα οι τάξεις Γ1 και Γ2, επισκέφθηκαν ένα από τα πάρκα του Δήμου Λιβαδιών.

Σκοπός της επίσκεψης τους ήταν η επιθυμία τους να υιοθετήσουν το συγκεκριμένο πάρκο, την οποία εξέφρασαν λίγες μέρες πριν στο Δήμαρχο , Μάριο Αρμένη, κατά την επίσκεψη τους στο Δημαρχείο Λιβαδιών.
Ο Δήμος Λιβαδιών για να ενθαρρύνει την επιθυμία τους και να επιβραβεύσει την «κίνηση» τους αυτή, δημιούργησε ένα χώρο «γηπέδου» μέσα στον παιδότοπο, για να μπορούν να παίζουν μπάλα τα παιδιά.
Κατά την επίσκεψη τους στο πάρκο, φύτεψαν δεντράκια ενώ στα δέντρα που ήδη υπήρχαν τοποθέτησαν καρτούλες τις οποίες τα ίδια έφτιαξαν, με «περιβαλλοντικά μηνύματα».

Μάλιστα, έδωσαν υπόσχεση στο Δήμαρχο και στο «πάρκο» ότι θα το επισκέπτονται και θα το φροντίζουν.

???????????????????????????????

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Σπυρίδωνας Π.Κ Σπύρου: “Αυτό το νέο μου θεατρικό έχει στόχο να αναδείξει την αξία του χρόνου, της ζωής, της οικογένειας και των φίλων και πως πρέπει να ζούμε την στιγμή”

Ο Σπυρίδωνας Π. Κ Σπύρου, θεατρικός συγγραφέας, σκηνοθέτης και ηθοποιός, ετοιμάζεται να ανεβάσει το νέο του έργο με τίτλο “Χρόνια Πολλά να μεν τα εκατοστήσεις”

Πολιτιστικό Ημερολόγιο Δήμου Λάρνακας

ΕΚΘΕΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ Έκθεση της Τούλας Λιασή με τίτλο «Συγχρονίζοντας την Ιστορία» Διοργανωτής: Δήμος Λάρνακας Διάρκεια έκθεσης: 26 Απριλίου –  31 Ιουλίου 2024 Ώρες Λειτουργίας:

error: Content is protected !!