10ο Ευρωπαϊκό Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Beach Volleyball

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Πανεπιστημιακού Αθλητισμού, σε συνεργασία με τον Δήμο Λάρνακας, θα διοργανώσει το 10ο Ευρωπαϊκό Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Beach Volleyball στη Λάρνακα και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του Δήμου στην παραλία των Φοινικούδων, από τις 16-21 Ιουνίου 2015.

Για τον λόγο αυτό χθες δόθηκε διάσκεψη Τύπου, με τον Πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής Δρ Μιχάλη Κρασιά, το Δήμαρχο Λάρνακας Ανδρέα Λουρουτζιάτη, το πρόεδρο της ΚΟΠΕ Δαμιανό Χατζηδαμιανού, τη πρόεδρο του ΚΟΑ Δρ Κλέα Χατζηστεφάνου – Παπαέλληνα και το πρόεδρο της επιτροπής νεολαίας του Δήμου Λάρνακας Φλώρο Νικολάου.

Στους αγώνες θα συμμετάσχουν 32 ομάδες ανδρών και 32 ομάδες γυναικών. Οι 32 ομάδες σε κάθε κατηγορία θα χωριστούν στην πρώτη φάση σε οκτώ ομίλους (τέσσερις ομάδες σε κάθε όμιλο) και θα διεξαχθεί πρωτάθλημα ενός γύρου.

Η δεύτερη φάση, που θα είναι και η τελική, θα διεξαχθεί με σύστημα διπλού αποκλεισμού.
Οι ομάδες ανάλογα με τη θέση που κατέλαβαν στον όμιλο θα τοποθετηθούν στον πίνακα και θα ακολουθήσει μια σειρά αγώνων κατάταξης όλων των ομάδων από την 1η-32η θέση.
Οι τελικοί τόσο των ανδρών όσο και των γυναικών θα γίνουν την Κυριακή, 21 Ιουνίου.
beach volley

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Σπυρίδωνας Π.Κ Σπύρου: “Αυτό το νέο μου θεατρικό έχει στόχο να αναδείξει την αξία του χρόνου, της ζωής, της οικογένειας και των φίλων και πως πρέπει να ζούμε την στιγμή”

Ο Σπυρίδωνας Π. Κ Σπύρου, θεατρικός συγγραφέας, σκηνοθέτης και ηθοποιός, ετοιμάζεται να ανεβάσει το νέο του έργο με τίτλο “Χρόνια Πολλά να μεν τα εκατοστήσεις”

Πολιτιστικό Ημερολόγιο Δήμου Λάρνακας

ΕΚΘΕΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ Έκθεση της Τούλας Λιασή με τίτλο «Συγχρονίζοντας την Ιστορία» Διοργανωτής: Δήμος Λάρνακας Διάρκεια έκθεσης: 26 Απριλίου –  31 Ιουλίου 2024 Ώρες Λειτουργίας:

error: Content is protected !!