Οι πολίτες φωνάζουν -ακόμα μια φορά- ΟΧΙ στην βιομηχανοποίηση της Λάρνακας

Οι ομάδες : Larnaca Act, Πολίτες Κρασα και Αραδίπου, Πολίτες Δρομολαξιάς και το διαδικτυακό περιοδικο Skala Times καλουν τον κοσμο της Λάρνακας σε εκδήλωση διαμαρτυρίας, αύριο Τρίτη 20 Ιανουαρίου έξω από το Δημαρχείο Λάρνακας στις 4. 00.

Την ώρα εκείνη θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Συνεδριάσεων των Κεντρικών Γραφείων του Δήμου Λάρνακας (6ος όροφος), συνεδρία του Δημοτικού Συμβούλιου Λάρνακας με τον Υπουργό Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Γεώργιο Λακκοτρύπη για ενημέρωση για τις εξελίξεις σε σχέση με τη μετακίνηση των εγκαταστάσεων πετρελαιοειδών και υγραερίου.

Η εκδήλωση Διαμαρτυρίας σκοπό έχει την ΑΠΑΙΤΗΣΗ μετακίνησης ΟΛΩΝ των εγκαταστάσεων Πετρελαιοδεξαμενών και Υγραερίου κι όχι μόνο των Κρατικών.
Επίσης, σκοπός της διαμαρτυρίας είναι να λάβουν το μήνυμα οι ιθύνοντες (Δήμος και Κυβέρνηση) -ακόμη μια φορά- ότι οι πολίτες τάσσονται κατά της ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ της πόλης του Ζήνωνα.
Οι κάτοικοι της Λάρνακας και των γύρω περιοχών απαιτούν τουριστική ανάπτυξη κι όχι ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΠΟΙΗΣΗ της Λάρνακας.
Η μετακίνηση εκρηκτικών από την περιοχή Κρασά προς το Λιμάνι της Λάρνακας και οι εργασίες μέσα στο Βιομηχανικό λιμάνι θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια και την ζωή των κατοίκων και βάζουν ταφόπλακα στο διαχρονικό όραμα της πόλης για τουριστική ανάπτυξη.

paidia

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Σπυρίδωνας Π.Κ Σπύρου: “Αυτό το νέο μου θεατρικό έχει στόχο να αναδείξει την αξία του χρόνου, της ζωής, της οικογένειας και των φίλων και πως πρέπει να ζούμε την στιγμή”

Ο Σπυρίδωνας Π. Κ Σπύρου, θεατρικός συγγραφέας, σκηνοθέτης και ηθοποιός, ετοιμάζεται να ανεβάσει το νέο του έργο με τίτλο “Χρόνια Πολλά να μεν τα εκατοστήσεις”

Πολιτιστικό Ημερολόγιο Δήμου Λάρνακας

ΕΚΘΕΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ Έκθεση της Τούλας Λιασή με τίτλο «Συγχρονίζοντας την Ιστορία» Διοργανωτής: Δήμος Λάρνακας Διάρκεια έκθεσης: 26 Απριλίου –  31 Ιουλίου 2024 Ώρες Λειτουργίας:

error: Content is protected !!