Αλληλεγγύη κι Αγάπη γι αυτά τα Χριστούγεννα…

XMAS GIFTSΤο διαδικτυακό περιοδικό Skala Times και το Earth Spa and Wellness Center στη Λάρνακα ευχαριστούν όσους βοήθησαν στην συλλογή τροφίμων και παιδικών παιχνιδίων για να δοθούν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη από βοήθεια και αλληλεγγύη αυτά τα Χριστούγεννα.

Σήμερα, απόγευμα της 23ης Δεκεμβρίου 2014, παραδόθηκαν στον Πάτερ Παναγιώτη (εκκλησία Αγίου Ιωάννη στη Λάρνακα) ό,τι μαζέψαμε στα γραφεία του Skala Times.
Aύριο,  Παραμονή Χριστουγέννων, θα παραδωθούν στον Πάτερ Αντώνιο (στους Τρούλους) τα υπόλοιπα (τρόφιμα για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι και χρήματα) που μαζέψαμε στο Earth Spa and Wellness Center.

Ευχαριστούμε όλους όσοι έδωσαν το χέρι τους για να στηρίξουμε οικογένειες συνανθρώπων μας αυτές τις γιορτές.
Η αλληλεγγύη και η αγάπη είναι ό,τι σπουδαιότερο μπορούμε να προσφέρουμε, ως Άνθρωποι, όχι μόνο στις γιορτές, αλλά ολόχρονα.

Η φωτογραφία πιο πάνω είναι απ’ τα γραφεία του Skala Times σήμερα και η φωτογραφία κάτω δεξιά απ’ την Εκκλησία του Αγίου Ιωάννη. 

AHS GIANNHS

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ανακοίνωση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας για την Ειδική Έκθεση με θέμα: «Έλεγχος Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας»

Η Ελεγκτική Υπηρεσία γνωστοποιεί ότι η Ειδική Έκθεση με θέμα: «Έλεγχος Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας», που ετοιμάστηκε από την Ελεγκτική Υπηρεσία, έχει αναρτηθεί σήμερα

Συνεχίζεται το “έργο” στην Αραδίππου / ΑΚΕΛ για Εκλογές 2024: Οι αλήθειες για την ανεπαρκή διαχείριση των οικονομικών του Δήμου Αραδίππου, Κρυφτό από τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Πάρτο για συμμετοχή σε debate

Εκλογές 2024: Οι αλήθειες για την ανεπαρκή διαχείριση των οικονομικών του Δήμου Αραδίππου. Κρυφτό από τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Πάρτο για συμμετοχή σε debate. Σε

Μεγάλη Δευτέρα

Σύμφωνα με το χριστιανικό εορτολόγιο καθιερώθηκε να ονομάζεται Μεγάλη Δευτέρα η επόμενη ημέρα του εορτασμού της Κυριακής των Βαΐων όπου και ξεκινά η εβδομάδα των

error: Content is protected !!