Ο θρύλος του MUAY THAI ο P.K. Saenchai στη Λάρνακα‏

DHMOS

Μετά από τις επιτυχημένες παγκόσμιας εμβέλειας αθλητικές διοργανώσεις στη Λάρνακα, η πόλη μας αποτελεί πλέον τον ιδανικό  χώρο επιλογής από αναγνωρισμένους αθλητές παγκοσμίως.

Συγκεκριμένα, βρίσκεται τις μέρες αυτές, για πρώτη φορά στη χώρα μας,  ο θρύλος του MUAY THAI ο P.KSaenchai, ο οποίος επέλεξε σαν χώρο διαμονής του τη Λάρνακα.

Ο P.KSaenchai θεωρείται ανά το παγκόσμιο, το μεγαλύτερο όνομα στο χώρο του παραδοσιακού αγωνίσματος MUAY THAI και κατέχει τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή 6 φορές. Στο ενεργητικό του έχει πέραν των 400 αγώνων στην χώρα του, αλλά και ανά το παγκόσμιο και είναι επίσης Παγκόσμιος Πρωταθλητής στη Lumpicee και Rajadamnerm. Ο P.KSaenchai, τις επόμενες μέρες θα είναι ο κυρίως φιλοξενούμενος σε σεμινάρια που θα πραγματοποιηθούν στην Κύπρο σχετικά με το άθλημα αυτό.

Ο Πρωταθλητής, συναντήθηκε σήμερα με τον Δήμαρχό Λάρνακας κ.Ανδρέα Ν. Λουρουτζιάτη και με τους Δημοτικούς Συμβούλους, Θεολόγο Μανώλη και Μάριο Κουκουμά, συνοδευόμενος από εκπροσώπους της Κυπριακής Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Αγωνίσματος MUAY THAI.

Σε συνομιλία με το Δήμαρχο Λάρνακας, και σε συνέχεια των Διεθνών Αγώνων MUAY THAI που πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τον περασμένο Αύγουστο, στο Παραλιακό Μέτωπο των Φοινικούδων,  συζητήθηκε και ο προγραμματισμός της επόμενης διοργάνωση των ίδιων αγώνων στη Λάρνακα.

Η ευρύτερη προσπάθεια που καταβάλλεται από το Δήμο Λάρνακας όσο αφορά τον αθλητισμό, αποτελεί επένδυση για τη Λάρνακα,  καθότι οι διοργανώσεις τόσο μεγάλου βεληνεκούς, είναι ένα από τα καλύτερα μέσα προβολής της Κύπρου ως τουριστικού – αθλητικού προορισμού και της Λάρνακας ως η φιλοξενούσα πόλη.

Η Λάρνακα, έχει καθιερωθεί πλέον στον χάρτη των σημαντικών αθλητικών διοργανώσεων και προσβλέπει στη θεσμοθέτηση των υφισταμένων και στην προσθήκη νέων μεγάλης εμβέλειας αθλητικών διοργανώσεων.

(Γραφείο Τύπου Δήμου Λάρνακας)

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Παντελής Αχιλλέως, Υποψήφιος Δημοτικό Σύμβουλος Λάρνακας ΔΗΣΥ : «Χρειαζόμαστε νέο αίμα, νέες ιδέες, νέο κόσμο που να μπορεί να τρέξει για αυτή την πόλη και να κάνει ότι καλύτερο μπορεί»

Γνωστός στη πόλη ως εθελοντής, ως Πρόσκοπος. Γνωστός στη Κύπρο μέσα από τη συμμετοχή του ως ηθοποιός σε γνωστές τηλεοπτικές σειρές. Ο Παντελής Αχιλλέως κατεβαίνει

Χαιρετισμός του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη στην Τελετή Βράβευσης των Πράσινων Πόλεων και Κοινοτήτων καθώς και των Παγκύπριων Περιβαλλοντικών Βραβείων για Οργανισμούς και Επιχειρήσεις

Ερμηνεύω την εδώ μαζική σας παρουσία ως ένδειξη πραγματικού ενδιαφέροντος για το περιβάλλον. Είναι με ιδιαίτερη χαρά που συμμετέχω στην αποψινή Τελετή Βράβευσης των Πράσινων

Στη Λάρνακα για shopping η Άννα Βίσση

Η αγαπημένη τραγουδίστρια για χιλιάδες κόσμου και με καταγωγή από τη Λάρνακα, η Άννα Βίσση βρίσκεται στην Κύπρο αυτές τις ημέρες αφού εμφανίστηκε σε πάρτυ

Ντροπής πράγματα: Βανδαλισμοί σε προεκλογικές αφίσες του Κύπρου Ανδρονίκου

Απαράδεκτες σκηνές βανδαλισμού αντίκρυσαν σήμερα κάτοικοι της περιοχής Δρομολαξιάς Μενεού! Βανδαλισμοί σε προεκλογικές αφίσες του Κύπρου Ανδρονίκου, Δημάρχου Δρομολαξιάς ο οποίος κατέρχεται υποψήφιος και επανεδιεκδικεί

error: Content is protected !!