Ξεκίνησε το έβδομο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου στο Λονδίνο

lgff2014_banner_469x391Ξεκίνησε την Δευτέρα 6 Οκτωβρίου το έβδομο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου στο Λονδίνο και θα διαρκέσει μέχρι και τις 18 Οκτωβρίου ημέρα Σάββατο.
Στις 18 του Οκτώβρη θα γίνει η τελετή απονομής των Βραβείων “Oδυσσέας” στις επιμέρους κατηγορίες φιλμ και συντελεστών. Η απονομή των βραβείων θα γίνει στο Θέατρο Τέχνης στο Camden Town).

Το “ανεξάρτητο, προοδευτικό, δημιουργικό και εναλλακτικό” αυτό φεστιβάλ όπως το χαρακτηρίζουν παρουσιάζει παραγωγές από Ελλάδα και Κύπρο, καθώς και Αμερικανικές, γερμανικές, και αυστραλιανές παραγωγές Ελλήνων και Κύπριων συντελεστών ή παραγωγές με ελληνικό θέμα.

Oι κατηγορίες των φιλμ είναι οι εξής: μυθοπλασίας μεγάλου και μικρού μήκους, ντοκιμαντέρ, πειραματικά φιλμ και ταινίες βίντεο τέχνης.
Όλες οι προβολές γίνονται στα Westbourne Studios στο Δυτικό Λονδίνο (242 Acklam Road, London W10 5JJ).

Αναλυτικότερα το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου στο Λονδίνο,  μπορείτε να το δείτε στην ιστοσελίδα του Φεστιβάλ : www.londongreekfilmfestival.com

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ο Βουλευτής Λάρνακας Ανδρέας Πασιουρτίδης στη Μπράγκα της Πορτογαλίας, με αναφορές στο Παλαιστινιακό και Κυπριακό

Μέσα από ανάρτηση του ο Βουλευτής Λάρνακας, ΑΚΕΛ, Ανδρέας Πασιουρτίδης αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στις εργασίες της 18ης Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης της

error: Content is protected !!