Τέλεση 90 μαζικών πολιτικών γάμων στη Λάρνακα σε μία μέρα

weddingO Δήμος Λάρνακας και η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας σε συνεργασία με τον Οργανωτή Ταξιδίων Natan Uretsky που εδρεύει στο Ισραήλ διοργανώνουν την Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014 στις 5.00 μ.μ. την τέλεση μαζικών πολιτικών γάμων 90 ζευγαριών.

 Είναι η τέταρτη συνεχής χρονιά κατά την οποία επιλέγεται η Λάρνακα ως ο προορισμός για την τέλεση αυτής της σημαντικής διοργάνωσης. Αυτή τη χρονιά, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί εντός του Μεσαιωνικού Κάστρου της Λάρνακας και αυτό αναμένεται να βοηθήσει στην προβολή του σημαντικού αυτού μνημείου της πόλης, προωθώντας τη Λάρνακα ως ένα παραθαλάσσιο προορισμό με αξιόλογα μνημεία και πλούσια ιστορία.

Οι μελλόνυμφοι, ως επί το πλείστον Ισραηλινοί και Ρώσοι, θα καταφθάσουν με πλοίο στο λιμάνι Λάρνακας από τη Χάιφα όπου θα τους υποδεχθούν με παραδοσιακό τρόπο κορίτσια τα οποία θα τους παραδώσουν τις ανθοδέσμες τους.  Ακολούθως, ζευγάρια και καλεσμένοι θα μεταφερθούν στο Μεσαιωνικό Κάστρο όπου θα λάβει χώρα η τελετή.  Μετά το πέρας της τελετής θα δοθούν κεραστικά και αναμνηστικό δώρο γάμου.

Ο Δήμος Λάρνακας και η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας έχουν προβεί σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες για την άρτια διοργάνωση της εκδήλωσης και για μεγιστοποίηση της προβολής της Λάρνακας. Να σημειωθεί ότι κάθε χρόνο η υπό αναφορά διοργάνωση τυγχάνει τεράστιας προβολής στο Ισραήλ ενώ διαδικτυακά προβάλλεται ακόμα και σε ηλεκτρονικά μέσα πληροφόρησης παγκόσμιας εμβέλειας.

 

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

error: Content is protected !!